Ünlü Kişilerin Nikon Fotoğraf Makinesi ile Görüntüleri

Nikon fotoğraf makinesi kullanan milyonlarca kişi arasında hepimizin tanıdığı ve dünya çapında üne sahip çok sayıda insan bulunuyor.

İlk olarak 25 Temmuz 1917 tarihinde Nippon Kōgaku  ismiyle kurulan şirket, Nikon markasını ilk kez 1946 yılında üretimine başladığı fotoğraf makinesi objektiflerinde kullanmaya başlamıştır.

Yarım yüzyılı aşkın bir süre boyunca Nikon fotoğraf makinesi ünlü kişilerin ellerinde görüntülendi. Filmlere konu oldu ve sayısız spor müsabakasında yer aldı. Örnek vermek gerekirse Elvis Presley’nin elinde 35mm film kullanan 1957 model bir Nikon SP varken, günümüzde Gangham Style ile meşhur olan PSY’nin elinde bir Coolpix S110p görmek mümkün olmaktadır.

Icons with a Nikon : Famous People Holding a Nikon

ICONS-with-a-NIKON

Peki biz bunları nereden biliyoruz? Camiso Undag bir Facebook fotoğraf albümü oluşturmuş ve bu albümün içerisinde Nikon fotoğraf makinesi tutan ünlü kişilerin görüntülerine yer vermiş. ICONS with a NIKON: Famous people caught holding NIKON camera isimli Facebook albümünde tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Nikon’un “I AM” temasıyla beraber neredeyse bir yarım yüzyıl boyunca tanıdığımız bildiğimiz birçok ünlü kişinin Nikon fotoğraf makinesiyle görüntülerini ilgili galeride bulabilirsiniz.

Icons-with-a-Nikon Icons-with-a-Nikon-02 Icons-with-a-Nikon-03

via DCNNR

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın