Usain Bolt’un Nikon D4’ü Açık Arttırmada

Londra Olimpiyat Oyunları‘nda 100 metreden sonra 200 metrede de dünyanın en iyisi olduğunu kanıtlayan ve tüm zamanların en iyi sprinterı olarak gösterilen Usain Bolt, 200 metre koşusunda altın madalyayı kazandıktan sonra yarışın sonunda, seyircilere el sallamak yerine İskandinav Gazetesi’nden Jimmy Wixtröm’ün Nikon D4 kamerasını eline almış ve fotoğrafçıları, arkadaşlarını ve seyircileri çekmeye başlamıştı. Biz bunu Londra Olimpiyatları esnasında sizlere Nikon’a Sihirli Bir El Değdi [Usain Bolt & Nikon D4] yazısıyla aktarmıştık.

İşte Usain Bolt’un meşhur ettiği o Nikon D4, Wixtröm tarafından yardım amaçlı bir şekilde ebay üzerinde açık arttırmaya sunuldu. Başlangıç fiyatı olarak $500 dolar belirlenen açık arttırma an itibariyle ebay üzerinde devam ediyor. Bkz.”Usain Bolt famous camera used during the Olympics”


Usain Bolt yarış sonrası Nikon D4 ile fotoğraflar çektikten sonra D4’ün üst kısmına “BOLT #1” şeklinde imzasını atmış. Bu durum kullanılan Nikon D4’e daha da manevi bir anlam katıyor.

Eğer açık arttırmayı kazanırsanız elinize geçecekler bir Usain Bolt imzalı bir Nikon D4 ile 50×70 cm boyutunda Usain Bolt’un Nikon D4 kullanırken ki fotoğrafı olacak. Toplanan paranın bir kısmı İsveç Kanser Birliğine diğer bir kısmı ise Jamaica’da küçük çocuklara eğitim veren Bolt Vakfın’na gidecek.

Açık arttırmanın bitmesine bu yazıyı yazarken 5 gün daha olduğunu ve gelen 32 teklif ile şu an ki fiyatın 7055 dolar olduğunu da belirtmiş olalım.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın