Üsküdar Belediyesi 1. Uluslararası “Su ve Şehir” Konulu Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

Üsküdar Belediyesi’nin 24. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlediği “Su ve Şehir” konulu 1. Uluslararası fotoğraf yarışması sonuçlandı. Ersin Alok, Emre İkizler, Reha Bilir, İbrahim Zaman ve Coşkun Aral’dan oluşan seçici jürinin 29 Ağustos tarihinde yaptığı değerlendirme sonucunda Ukrayna’dan Serhiy Hoshko’nun fotoğrafı birinci, Hadi Arslan’ın fotoğrafı ikinci ve Bangladeş’den Mahfuzul Hasan Rana’nın fotoğrafı da üçüncü seçildi.

Şartnameye uymayan 16 eser değerlendirmeye alınmazken, 511 eser arasından yapılan değerlendirmede ilk elemede “bir kalsın” oyu alan eserlerden 138 âdeti ikinci tura geçti. İkinci turda “2kalsın” oyu alan 60 eser sergilemeye seçildi. Bu eserler içinden üçüncü turda 3 oy alan 19 eser ödül grubuna kaldı. Yapılan puanlama neticesinde ödül alan eserler aşağıdaki şekilde belirlendi.
FIAP Altın – Serhiy HOSHKO – Ukrayna – Happy summer FIAP Bronz – Mahfuzul Hasan RANA – Bangladeş – REST FIAP Gümüş – Hadi Arslan – Kocaeli FIAP Mansiyon – Boris SONTACCHI – Hırvatistan – Arcade Reflection FIAP Mansiyon – David MEREDITH – İngiltere – Gdansk Poland

FIAP Mansiyon – Lyudmila HOSHKO – Ukrayna – On the holiday of Ivan Kupala

FIAP Mansiyon – Pushpam ANNAND – Hindistan – Fisherman Work2

FIAP Mansiyon – Sebahattin ÖZVEREN – Türkiye – KızKulesi FIAP Mansiyon – Yılmaz DİNÇER – Türkiye

Kaynak: Üsküdar Belediyesi

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmalarını merak ediyorsanız tıklayınız.

 

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın