Üst Seviye Yeni Bir Nikon Coolpix Geliyor

Evet yanlış duymadınız. Yeni Nikon’ların duyurularını yapacağımızı belirtmiştik. Ağustos ve Eylül aylarında da hemen hemen her Nikon kategorisinde bu yeni ürünlerin tanıtımlarını bekliyoruz ve duyurular gelmeye başladıkça sizlere en hızlı şekilde aktarmaya çalışacağız.

Nikon’un yeni ürün tanıtımlarının dünyanın önde gelen görüntüleme fuarlarından biri kabul edilen Photokina etkinliğine kadar devam edeceğini düşünüyoruz. Bu da bizi Eylül ortasına kadar yeni ürünlerle buluşturacaktır.

Nikon’un her sene bizi alıştırdığı iki dönemi bulunuyor. Genellikle bahara hazırlık olması açısından Şubat başında yapılan Coolpix duyuruları yanısıra Ağustos gibi diğer Coolpix ürünleri ile karşılaşmaktayız.

Üst seviye bir Nikon Coolpix’in Ağustos sonuna doğru duyurulması bekleniyor. Bu yeni Nikon Coolpix kamera muhtemelen (P) performans serisinin yeni ürünü olacaktır. P7100 Coolpix modelinin Ağustos 2011’de duyurulduğunu düşünürsek bu üst seviye Coolpix bir P7200 olabilir. Nikon bu sene DSLR modellerinde gerçekleştirdiği sürprizi Coolpix tarafında da gerçekleştirip yeni bir Coolpix ürün grubu da duyurabilir ama bunu daha düşük ihtimalle bekliyoruz.

Yeni üst seviye Nikon Coolpix kameranın 28-200mm f/2-4 lens ile birlikte duyurulması bekleniyor.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın