Vakıf Emeklilik 7. ”Sarı Kareler” Fotoğraf Yarışması

Vakıf Emeklilik’in bu yıl yedincisini düzenlediği Sarı Kareler Fotoğraf Yarışması’na başvurular devam ediyor. Bu yılki fotoğraf yarışması’nın konusu ise “Sarı Kareler” olarak belirlenmiş ve son katılım tarihi 12 Haziran 2019.

Vakıf Emeklilik 7. ”Sarı Kareler” fotoğraf yarışmasının amacı, amatör veya profesyonel fotoğrafçıların; kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmaya aracı olmak, onların motive olmasına katkıda bulunmaktır.

Vakıf Emeklilik, yarışma ile amatör veya profesyonel fotoğrafçıların; kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmaya aracı oluyor. 25 Mart-12 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışmaya başvurular başladı. Sanata ve sanatçıya saygı çerçevesinde Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenen “Sarı Kareler” temalı yarışmada, birinciye 5.000 TL, ikinciye 3.500 TL ve üçüncüye 2,500 TL’lik para ödülü dağıtılacak.

VAKIF EMEKLİLİK  7. “Sarı Kareler” Fotoğraf Yarışması Katılım Bilgileri

Her katılımcı en fazla 4 (dört) adet renkli eserle yarışmaya katılabilir. Katılımcı fotoğraflarında her türlü çekim tekniğini kullanmakta ve özgün anlatımında serbesttir. Siyah-Beyaz ve Sepia gibi monokrom (tek renk) fotoğraflarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Yarışma, Seçici Kurul ve TFSF Temsilcisi dışında konuya ilgi duyan, son başvuru tarihine kadar 18 yaşını dolduran ve üzeri yaşlardaki, tüm amatör veya profesyonel fotoğraf çeken katılımcılara açık ve katılan eserler alanlarında uzman jüri üyeleri tarafından 11 Mayıs 2016 tarihinde değerlendirilecek. Sonuçlar ise 13 Mayıs’ta açıklanacak.

Yarışma Takvimi

  • Yarışma Başlangıç Tarihi : 25 Mart 2019
  • Son Katılım Tarihi            : 12 Haziran 2019 Çarşamba günü saat 23.00 (TSI)
  • Değerlendirme Toplantısı : 24 Haziran 2019
  • Sonuç Bildirimi                 : 28 Haziran 2019

Yarışmanın Ödülleri

  • Birincilik – TFSF Altın Madalya + 5.000.- TL
  • İkincilik – TFSF Gümüş Madalya + 3.500.- TL
  • Üçüncülük – TFSF Bronza Madalya + 2.500.- TL
  • Mansiyon (3 eser) 750.- TL
  • Sergileme (En fazla 30 eser) 350.- TL

Başvuru ve yarışmayla ilgili detaylara TFSF adresinden ulaşabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın