Vakıf Emeklilik Sarı Kareler Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Vakıf Emeklilik, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği “Sarı Kareler” fotoğraf yarışması ile “Hayattan Sarı Kareler”’in hangileri olduğunu belirledi.

Vakıf Emeklilik’in, amatör veya profesyonel fotoğrafçıların kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini, toplumla paylaşmak amacıyla düzenlenen “Sarı Kareler” fotoğraf yarışmasının üçüncüsü Mayıs 2015 itibariyle tamamlanmış oldu.

Vakıf Emeklilik sarı kareler fotoğraf yarışması için 1703 kişi toplamda 5673 fotoğraf ile başvurularını gerçekleştirdi. Buna göre yarışmada birincilik ödülünü Trabzon’dan Gökhan TURUNÇ alırken, ikincilik ödülünü Levent Bayraktar ve üçüncülük ödülünü Nurten Öztürk kazanmış oldu.

Vakıf Emeklilik Sarı Kareler Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

vakif-emeklilik-sari-kareler-fotograf-yarismasi-sonuclari_01

1.lik Ödülü (Sayisal-Renkli) / GÖKHAN TURUNÇ

vakif-emeklilik-sari-kareler-fotograf-yarismasi-sonuclari_02

2.lik Ödülü (Sayisal-Renkli) / Levent Bayraktar

vakif-emeklilik-sari-kareler-fotograf-yarismasi-sonuclari_03

3.lük Ödülü (Sayisal-Renkli) / Nurten Öztürk

Yarışma ile ilgili diğer kazanan fotoğrafları TFSF’nin sayfasında bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın