Yeni Fotoğraf Akımı Skywalking (Gökyüzü Yürüşü)

İnternet dünyası takip eden insanların yüreğini ağzına getiren yeni bir akımla karşı karşıya. Bir süre önce ateş topu etkisiyle yayılan planking akımını hatırlıyorsunuzdur. Planking akımında insanlar ilginç buldukları yerlere yüzüstü uzanarak fotoğraflarını çekiyor bu fotoğrafları da internette paylaşıyorlardı. Çoğu kişiye saçmada gelse bu akım o kadar hızlı yayılmıştı kı internette yüzüstü uzanmış insanların fotoğrafları akıl almaz derecede çok sayıda dolaşıyordu. Bu günlerde ise Rusya’da başlayan yeni trend adı “Skywalking (Gökyüzü Yüyüşü)” olan akımla karşı karşıyayız. Skywalking akımındaki gençler buldukları en yüksek binalara, vinçlere hatta köprülerin en yüksek noktalarından fotoğraf çekiyorlar. Bu fotoğraflar basit birer fotoğafın çok ama çok ötesinde bu çılgınç gençlerin hayatla dalga geçercesine aldıkları riskleri gösteriyor.

Aşağıdaki videoları izlerken dizlerinizin titrediğini hatta midenize kramp girdiğini hissedeceksiniz. Belki bazılarınız bu videoları sonuna kadar izleyemeyecek.

Skywalking akımına ilişkin fotoğraflardan oluşturulan galeri:

[imagebrowser id=88]

Umarız bu akım çok fazla büyümeden ve kimseye zarar gelmeden son bulur.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın