Yeni iPad için Retina Ekran Destekli 10 Fotoğraf

Apple tarafından 07 Mart 2012’de duyurulan ve tablet pc olarak 3. jenerasyon iPad olarak adlandırılan yeni iPad ile beraber başta retina ekran teknolojisi ve yüksek çözünürlük olmak üzere insan gözünün görebileceği en parlak ve heyecan verici netlikte bir görsel ekran bizi karşılamıştı.

iPad 2 tablet pc modeline göre dört kat daha fazla piksel, keskin metinler ve çok daha zengin renkler sunan Retina ekran teknolojisi, iPad ile olan ekran deneyimini eskisine göre tamamen yeniliyor ve şüphesiz farklı bir noktaya getiriyor. Apple’ın sitesinden yeni iPad için kısa bir alıntı yaptığımızda retina ekran için “bir mobil cihaz üzerinde bugüne kadar yapılmış en iyi ekran” yorumunu görebiliyoruz.

Biz de Türk Nikon olarak mobil dünyanın Apple tarafındaki bu popüler tablet bilgisayarı olan Yeni iPad’in Retina Display özelliğini göz önüne alarak ortaya çıkarılmış fotoğrafları sizlere sunmak istedik. Yeni iPad için retina ekran destekli fotoğraflar, yeni iPad ekran çözünürlüğüne göre oluşturulmuş görseller olup iPad ekranınızda masaüstü duvar kağıdı olarak kullanabilirsiniz.

Yeni iPad için Retina Ekran Destekli 10 Fotoğraf

1. Escape from Kolmanskopp

2. Apple

3. Fluid

4. Autumn

5. Rain

6. Singapore Skyline

7. Dawn over Crystal River, Orlando

8. Crooked Pathway

9. Red Hued

10. 2048 x 2048 iPad 3 retina Wallpaper

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın