Zhiyun Crane 2 Stabilizer incelemesi

Zhiyun Crane 2 stabilizer incelemesi içerisinde Dünyanın ilk follow focus yapabilen 3-eksenli kamera stabilizerinin özellikleri, satış fiyatı gibi detayları bulabileceksiniz.  

Gövdede bulunan eşi benzeri görülmemiş bir takip odaklama sistemi ile entegre gelen Zhiyun Crane 2, kablo bağlantısı sayesinde ± 0.02 ° hassas, gerçek zamanlı odağı kontrol etmenizi sağlar. Böylece hareket halindeyken objeyi her zaman odakta tutabilir ve fotoğraf makinenizi daha özel bir görev için serbest bırakabiliyorsunuz. 

Follow Focus özelliğine sahip ilk gimbal ve entegre follow focus yapabilen Zhiyun Crane 2 yeni motorları sayesinde 2 kat daha fazla tepki ve daha hassas bir hareket imkanı sunuyor. Bunun için motor gücünde %50 artış ve gürültünün azaltılmasında %20’lik bir iyileşme gerçekleştiren 6. nesil Instune Algoritma Sistemi kullanılmış.

Zhiyun Crane 2, endüstri için yeni bir kriter oluşturuyor. 3.2kg taşıma kapasitesi, piyasadaki tüm DSLR ve aynasız fotoğraf makineleri ile monte edilebilmektedir. Zhiyun Crane 2 satış fiyatı 3.499 TL olarak listelenmiş. 

Zhiyun Crane 2 Özellikleri ve Satış Fiyatı

Yanıt hızında %100 iyileşme gerçekleştiren öncü 32-bit x 3 yüksek hızlı MCU paralel kontrol teknolojisi ile entegre olan Zhiyun Crane 2, üstün tutuş dengeleyici sistemi ve benzersiz sarsılmaz stabilizasyon performansıyla endüstri standardının üstünde. Sezgisel arayüz tasarımı, bağlantı ayrıntılarını, pil seviyesini, kontrol modunu ve çoklu kamera parametrelerini kolayca tanımlamanıza yardımcı olur. Böylece her ayrıntı üzerinde tam kontrol sahibi olursunuz.

Üç adet yüksek enerji verimliliği sağlayan 18650 şarj edilebilir pil, 6000mAh kapasiteli, 18 saat maksimum çalışma süresi sunar. Crane 2, fotoğraf makinenizin pilleri olmadığında bile kameraya uygun gerçek zamanlı şarj etmeyi sağlar.

Yenilikçi Hızlı Kontrol Çarkı Dizaynı

Kontrol panelindeki hızlı kontrol düğmesi kameranızın entegre bir uzantısı gibidir. TV, AV, ISO ve EV gibi çeşitli kamera parametre ayarlarını yapmak için kadrana basabilir veya döndürebilirsiniz. Böylece herhangi bir yazılım uygulamasından bağımsız olarak kesintisiz kamera kontrolü elde edebilirsiniz.

Tamamen Set Olan Özenli Ayrıntılar

Crane 2, çeşitli marka kameralara bağlanacak kamera kontrol kabloları, alüminyum alaşımlı tripod, EVA taşıma çantası ve stabilizer veya tripoda hızlı bağlantı sağlayan MANFROTTO standart quick release plate de dahil olmak üzere kapsamlı bir aksesuar setiyle standart olarak geliyor. Saniyeler içinde, videographerların oyunu yukarıya çekmesi için idealdir.

Çabuk Dengeleme Ayarı için Vidalama Vidası Kullanımı için kolay, parmak vidaları ve eşsiz quick release bağlantısı ile tasarlanmış olan tornavida kullanmadan yalnızca 60 saniye içinde çekime hazır hale getirmek için fotoğraf makinenize takabilir, yerinden çıkartabilir ve dengeleyebilirsiniz. Çekiminizi istediğiniz yerde hızlıca başlatın.

Zhiyun Crane 2 Teknik Özellikleri

Taşıma Kapasitesi 3,2 Kg’ a kadar
Çalışma Süresi 18 Saate Kadar
Batarya Kapasitesi 6000 mAh
Tilt Açısı 360 Derece
Roll Açısı 360 Derece
Ölçüler 210 x 118 x 450mm

Zhiyun Crane 2 Paket İçeriği

  • Gimbal Sabitleyici 
  • Tripod 
  • 1 adet 18650 Üçlü Şarj Aleti 
  • 3 adet 18650 Li-ion Batarya 
  • Microdan Microya USB Kablosu 
  • Microdan Miniye USB Kablosu 
  • Sony Kontrol/Şarj Kablosu 
  • Panasonic Kontrol/Şarj Kablosu 
  • Micro USB Kablosu 
  • Kullanım Kılavuzu (ENG) 
  • Omuz Askısı 
  • Taşıma Çantası 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın