1. Bursa Fotoğraf Yarışması Sonuçları

Bu yıl ilki gerçekleştirilen ve “Bursa değerlerinden izler” konulu Bursa Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Yalnızca Bursa’dan değil, Türkiye’nin her yerinden amatör ya da profesyonel fotoğraf sevdalıların katılabildiği yarışmada Bursa değerlerinden izler taşıyan “Bursalı” fotoğraflar yarıştı.

Bursa’dan Emre Koşak, objektifine yansıyan Bursaspor aşkıyla ikincilik ödülüne layık görüldü. Yarışmaya Kocaeli’den katılan Ahmet Akbaş ise Bursa kuşu ve sudan ibaret olarak anılan, çeşmeleriyle meşhur şehir Bursa’nın bu özelliğini ön plâna çıkardığı fotoğrafıyla üçüncülük ödülüne hak kazandı.

Bursa değerlerinden izler” konulu yarışmanın ödül töreninde, 2. ye Alaçatı’da 3 gün çift kişilik oda kahvaltı tatil, 3.ye Foça’da 3 gün çift kişilik oda kahvaltı tatil hediyeleri takdim edildi. Birinci seçilen İsa Cıda ise katılım koşullarını ihlal ederek daha önce başka bir yarışmada ödül alan fotoğrafıyla yarışmaya katıldığı için ödül hakkını kaybetti.

Bursa Fotoğraf Yarışması Sonuçları

bursa fotograf yarismasi sonuclari 1

2. EMRE KOŞAK

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından TFSF 2014/026 numarası ile onaylanan yarışmanın sonuçlarının açıklandığı ve dereceye giren 35 adet fotoğrafın sergilendiği “Bursa değerlerinden izler” ödül töreninin ardından, sergileme hakkı süren fotoğraflar 12 Mayıs – 9 Haziran 2014 tarihleri arasında; Korupark, Carrefour, Zafer Plaza ve Kent Meydanı alışveriş merkezlerinde sergilenecek.

bursa fotograf yarismasi sonuclari 02

3. AHMET AKBAŞ

bursa fotograf yarismasi sonuclari 03

4. GÜL YILDIZ

bursa fotograf yarismasi sonuclari 04

5. GÜVEN ORMAN

Hem profesyonel hem de amatör fotoğrafçıların katılımına açık olan bu fotoğraf yarışmalarının sonuçlarını ise yine Türk Nikon üzerindeki “Yarışma Sonucu” sayfasından ulaşabilmektesiniz.

Daha geniş bir kitleye duyurmak istediğiniz her türlü fotoğraf etkinliği için Türk Nikon iletişim sayfasını ya da info [at] fotopedi.org eposta adresini kullanabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın