1. Sinop Ulusal Dört Mevsim Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

Sinop iline ait tabii, tarihî ve kültürel özellikleri, fotoğraf sanatı aracılığı ile belgeleyerek Sinop’un ulusal ve uluslararası boyutta tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Sinop Valiliği tarafından düzenlenen “1. Sinop Ulusal Dört Mevsim Fotoğraf Yarışması” sona erdi.

Vedat Osmanoğlu (TFSF), İsa Çelik (Fotoğrafçı), Gültekin Tetik (Fotoğrafçı), Aşkın Ayrancıoğlu (Karikatürist), Ata Erol ( Fotoğrafçı-SİFAD), Embiya Sancak (Fotoğrafçı), Z. Zeki Özcanoğlu (Fotoğrafçı) ve Sümer Özvatan (Fotoğrafçı-SİFAD) tarafından oluşan seçici kurul yarışmaya katılan 123 katılımcının 566 fotoğrafını değerlendirmiştir. Bu değerlendirme sonucuna göre Muammer ÇEVİKER (Samsun) birinci olurken, Aylin ÇAKINER  (İstanbul) ikinci ve Barbaros ODABAŞ (Samsun) ise üçüncülüğü kazanmıştır.

Birinci: Muammer Çeviker

İkinci: Aylin Çakıner Üçüncü: Barbaros Odabaş

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın