2. Ulusal Fotoğraf Yarışması – “Vizördeki Lezzetler” Sonuçlandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, “Vizördeki Lezzetler” konulu düzenlediği fotoğraf yarışması sonuçları belli oldu.

2. Ulusal Fotoğraf Yarışması tema kapsamında katılımcılar; Türk mutfağının asırlık gelenekleri, pişirme teknikleri, zengin sofra sunumları, coğrafi bölgelerin simgesi haline gelmiş yerel malzemeler ve onların üretim süreçleri, geleneği aktaran usta şefler, farklı bir stille yeniden yorumlayan genç yetenekler ve sadece Türkiye’de bulunabilecek lezzet keşifleri ile mutfak evrenimizi her açıdan fotoğraflamaya çalıştılar.

Toplamda 674 kişinin katıldığı yarışmaya 2095 fotoğraf gönderildi. Detayları yazının devamında bulabilirsiniz.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması – “Vizördeki Lezzetler” Kazananları Belli Oldu

2.lik ödülünün kural ihlali nedeniyle iptal edildiği yarışmada birincilik ödülünü Malatya’dan Bayram Ayhan alırken, üçüncülük ödülü Mardin’den Orhan Tanhan’a gitti.

2-ulusal-fotograf-yarismasi-vizordeki-lezzetler-sonuclari-birinci

1.lik Ödülü / BAYRAM AYHAN

2-ulusal-fotograf-yarismasi-vizordeki-lezzetler-sonuclari-ucuncu

3.lük Ödülü / ORHAN TANHAN

Yarışma ile ilgili diğer kazanan fotoğrafları TFSF’nin sayfasında bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın