2012 Sanpellegrino Café Society Yarışması Sonuçlandı

Dünyada hızla büyüyen fotoğrafçılığa olan ilgiyi Türkiye’de de artırmayı amaçlayan Sanpellegrino Cafe Society Fotoğraf Yarışması, sonuçlandı. 1 Nisan-1 Haziran 2012 tarihleri arasında tüm fotoğraf severlere açık bir şekilde devam eden yarışmanın konusunu;  kafe veya restoranlarda Sanpellegrino ürünlerinden bir veya birkaçının da bulunduğu bir kompozisyon yaratılarak fotoğrafının çekilmesi şeklinde oluşuyordu.

İtalyan yemek sanatının en önemli temsilcilerinden Sanpellegrino’nun düzenlediği 2. Cafe Society Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni ise 29 Haziran 2012 tarihinde Kanyon AVM The House Cafe’de gerçekleşti.

Yarışmada dereceye girenler ve fotoğrafları;

  • 2012 Sanpellegrino Cafe Society Fotoğraf Yarışması 1.’si Tuğçe Öztürk
  • 2012 Sanpellegrino Cafe Society Fotoğraf Yarışması 2.’si Gaye Yön Ökten
  • 2012 Sanpellegrino Cafe Society Fotoğraf Yarışması 3.’sü Cenk Kalava
  • 2012 Sanpellegrino Cafe Society Fotoğraf Yarışması Jüri Özel Ödülü kazananı Merve Atilgan

Birinci Tuğçe Öztürk

İkinci Gaye Yön Ökten

Üçüncü Cenk Kalava

Jüri Özel Ödülü kazananı Merve Atilgan

Türk Nikon olarak 2012 Sanpellegrino Cafe Society Fotoğraf Yarışması’nı bizzat yerinde görüntülemeye çalıştık. Objektifimize takılan kareleri aşağıda bulabilirsiniz. Diğer tüm detaylar ise Cafe Society Facebook sayfasından izlenebilir.

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın