24 Ayar Altın Kaplama Nikon Df Fiyatı $41,395

Nikon’un 2013 yılı sonunda duyurduğu nostaljik görünümlü FX format dijital SLR fotoğraf makinesi Nikon Df için 24 ayar altın kaplama model satışa sunuldu.

Genelde teknolojik aletlerin lüx modellerini çıkartan firma Brikk, geçtiğimiz sene Nikon Df duyurulduktan sonra altın kaplama lüx bir modelini yapacaklarını duyurmuştu.

Firma lüx iPhone ve iPad modellerinden sonra Nikon’un retro görünümlü modeli Nikon Df için 24 ayar altın kaplama modelini görücüye çıkardı.

24 Ayar Altın Kaplama Nikon Df

brikk

Nikon Df aynı zamanda şirketin lüx modeller serisindeki ilk dijital SLR fotoğraf makinesi oldu. Brikk Nikon Df özellik olarak mevcut Df modeliyle aynı özellikleri taşıyor. Nikon Df gövde ve üzerinde taşıdığı Nikkor 14-24 f/2.8 lens saf 24 ayar altın kaplama ve sadece belirli kontrol alanları deri olarak üretilmiş.

gold1

gold2

gold3

gold3b

gold4

gold5

gold6

24 ayar altın kaplama Nikon Df’nin üretim aşaması yaklaşık bir yıl sürmüş ve toplamda 77 adet piyasaya sürülecekmiş. Tahmin edeceğiniz üzere 24 ayar altın kaplama Nikon Df satış fiyatı ise $41,395 USD olarak belirlenmiş. Altın kaplanmamış Nikon Df satış fiyatının ise yurtdışında $2,750 USD olduğunu da belirtmiş olalım.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın