6. Tarım ve İnsan Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ile Denizbank işbirliğinde bu yıl 6.’sı düzenlenen Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması‘nın sonuçları açıklandı.

2009 yılından itibaren düzenlenen ve kamuoyunda yoğun ilgi gören yarışmaya bu yıl 569 katılımcı 2bin 552 eser ile katıldı.

Devlet Sanatçısı Ozan SAĞDIÇ, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Arslan GÜVEN, DenizBank Kültür Sanat Danışmanı Perihan YÜCEL ve Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanı Halil İbrahim GÜL’den oluşan Seçici Kurul; yoğun bir çalışma temposuyla değerlendirmeye alınan 1653 eserden ödül alan ve dereceye giren eserleri belirledi.

Seçici Kurul herkesin katılımına açık olan Genel, Çiftçi, Aile Çiftçiliği teması kategorilerinin yanında, belirli katılımcılara açık olan Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı çalışanları ve DenizBank çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride dereceye giren eserleri tespit etti.

6. Tarım ve İnsan Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçları

İlhan TURAN – Genel Birincilik Ödülü

6-tarim-ve-insan-konulu-ulusal-fotograf-yarismasi-sonuclari-02

Kemal ÖZKILIÇ – Genel İkincilik Ödülü

6-tarim-ve-insan-konulu-ulusal-fotograf-yarismasi-sonuclari-022

Sare KURAL – Genel İkincilik Ödülü

6-tarim-ve-insan-konulu-ulusal-fotograf-yarismasi-sonuclari-03

Caner BAŞER – Genel Üçüncülük Ödülü

6-tarim-ve-insan-konulu-ulusal-fotograf-yarismasi-sonuclari-033

Çetin ALKILIÇ – Genel Üçüncülük Ödülü

6-tarim-ve-insan-konulu-ulusal-fotograf-yarismasi-sonuclari-04

Kadir REMZİ ERTEN – Denizbank Özel Teşvik Ödülü

6-tarim-ve-insan-konulu-ulusal-fotograf-yarismasi-sonuclari-05

Yakup YENER – Denizbank Özel Teşvik Ödülü

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın