Alarko Carrier Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

İklimlendirme sektörünün öncü şirketlerinden Alarko Carrier’ın, toplum tarafından giderek kanıksanan küresel iklim değişikliğini gündeme getirmek amacıyla gerçekleştirdiği fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Alarko Carrier’ın daha geniş kitlelerle buluşmasını amaçlayan yarışma, Türkiye’nin en kalabalık sosyal medya ağı olan Facebook üzerinden gerçekleştirildi. Yarışmaya, Türkiye çapında 34 şehirden ve yurtdışından başvuran toplam 139 katılımcı, 178 fotoğraf paylaştı. 13 finalist; Sinem Yörük, Şükran Moral, Merih Akoğul, Alper Kaptanoğlu ve Leyla Alaton’dan oluşan jüri tarafından belirlendi.

Yarışmaya Facebook üzerinden katılan Murat Öner Taş, “İklim Değişikliği Sonucu Kuruyan Tuz Gölü’nde Alg Oluşumu” isimli fotoğrafıyla 1.liği elde etti. Ahmet Turan Kural “Bacalar” isimli fotoğrafıyla 2.; Cemal Köyük “Sis İstanbul’u Esir Aldı” konulu fotoğrafıyla 3. oldu. Bekir Yeşiltaş “Saklanış” isimli fotoğrafıyla 4.lüğü, Mustafa Levent İlgün “Tuzda Balık” ile 5.liği elde etti. 6.’lığı ise Rıdvan Öz “Biz Kirlettik” isimli eseriyle kazandı.

Yarışmanın 1’incisi Nikon D7100 dijital fotoğraf makinesi, 2’ncisi Toshiba 13 N3KVR klima, 3’üncüsü Toshiba 13 N3KV klima, 4 ve 5’incisi iPad Mini, 6’ncısı ise Asus Phonepad kazandı. Dereceye giren 13 kişinin fotoğrafları, fuar boyunca sergilenecek ve şirketin 2015 takviminde kullanılacak.

alarko carrier fotoğraf yarışması

1. Murat Öner Taş / İklim Değişikliği Sonucu Kuruyan Tuz Gölü’nde Alg Oluşumu

Alarko Carrier Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Finalistler

1. Murat Öner Taş / İklim Değişikliği Sonucu Kuruyan Tuz Gölü’nde Alg Oluşumu

2. Ahmet Turan Kural / Bacalar

3. Cemal Köyük / Sis İstanbul’u Esir Almış

4. Bekir Yeşiltaş / Saklanış

5. Mustafa Levent İlgün / Tuzda Balık

6. Rıdvan Öz / Biz Kirlettik

7. Kazım Torun / Antioksijen

8. Sare Kural / Sis

9. Alev Özcan / Yaşam

10. Meral Aktaş / The Woman Who Cuts Trees

11. Melih Erşahin / Arda Kalan

12. Filiz Sayan / Susuzluğumuz Sudan Sebeplerden

13. Murat Öner Taş / İklim Değişikliği Sonucu Kuruyan Tuz Gölü’nde Flamingo Ölümü

alarko_2

2. Ahmet Turan Kural / Bacalar

alarko_3

3. Cemal Köyük / Sis İstanbul’u Esir Almış

alarko_4

4. Bekir Yeşiltaş / Saklanış

alarko_5

5. Mustafa Levent İlgün / Tuzda Balık

alarko_6

6. Rıdvan Öz / Biz Kirlettik

Hem profesyonel hem de amatör fotoğrafçıların katılımına açık olan bu fotoğraf yarışmalarının sonuçlarını ise yine Türk Nikon üzerindeki “Yarışma Sonucu” sayfasından ulaşabilmektesiniz.

Daha geniş bir kitleye duyurmak istediğiniz her türlü fotoğraf etkinliği için Türk Nikon iletişim sayfasını ya da info [at] fotopedi.org eposta adresini kullanabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın