Anket : 2013 Yılında Fotoğraf Ekipmanlarınızı Değiştirmeyi Düşünüyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta sizlere DSLR kameranız haricinde anlık olarak fotoğraf çekmek için günümüzde oldukça kaliteli sonuçlar üreten akıllı telefon kameralarını mı yoksa fotoğraf makine üreticilerinin sunduğu kompakt kameraları mı tercih ediyorsunuz diye sormuştuk.

Bu hafta ise 2012 yılının son haftası olması sebebiyle anket sorumuzu biraz daha 2013 yılını hedefleyerek oluşturuyoruz ve sizin kameranız ve lenslerinizle ilgili 2013 hedeflerinizi soruyoruz.  Yeni yılda yeni kamera ya da lens değişikliği gibi fotoğraf ekipmanlarınızda bir değişiklik düşünüyor musunuz? Anket sorumuz “2013 Yılında Fotoğraf Ekipmanlarınızı Değiştirmeyi Düşünüyor musunuz?” şeklinde oluşuyor.

2013-kamera-tercihi

2013 Yılında Fotoğraf Ekipmanlarınızı Değiştirmeyi Düşünüyor musunuz?

Tabi keşke Türk Nikon’un yeni yıla özel facebook kapağında olduğu gibi Noel Baba çuvalında bir sürü Nikon D600, Nikon D800 getirse 🙂 ya da Nikon 70-200 f/2.8 VR II lensi kolayca alabilsek. Yine de artık değiştirmeyi ya da değişiklik yapmayı düşündüğünüz fotoğraf ekipmanınızı bizimle paylaşırsanız seviniriz. Arzu ederseniz gönülünüzde yatan kamera, lens detaylarını yorumlarınızda paylaşabilirsiniz. Bu haftaki anketin şıkları aşağıdaki gibi sıralanıyor.

  • Evet, kameramı değiştireceğim
  • Evet, bazı lenslerimi değiştireceğim
  • Evet, hem kameramı hem de lenslerimi değiştireceğim
  • Hayır, herhangi bir değişiklik düşünmüyorum

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacak olan anketimiz için oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz. 2013 sizin ve sevdikleriniz için güzel bir yıl olsun.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

Bir yorum var“Anket : 2013 Yılında Fotoğraf Ekipmanlarınızı Değiştirmeyi Düşünüyor musunuz?

  1. Nikon ufak makine yapmiyor,aynasiz kücük modellerinden de memmnun degilim.Panasonikler gibi cesit aynasiz yapamiyor

Cevap Yazın