Anket : Aynasız Kamera Almayı Düşünüyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta sizlere 2013 yılında yeni kamera ya da lens değişikliği gibi fotoğraf ekipmanlarınızda bir değişiklik düşünüyor musunuz? diye sormuştuk ve 2013 yılı planlarınızı öğrenmek istemiştik. Bildiğiniz üzere yarın yani 08 Ocak 2013 tarihinden itibaren Las Vegas’ta düzenlenen CES fuarı etkinliği başlıyor ve Nikon’un 08 Ocak’ta yeni aynasız kamera ve lens duyurularını bekliyoruz. 2013 yılının hemen başındaki CES 2013 fuarı bir bakıma bizlere Nikon’un 2013 yılı planları hakkında da bir fikir veriyor. Gözüken o ki yeni alınan aynasız kamera ve lens patentleri ve CES 2013 fuarında duyurulacak Nikon 1 J3 ve Nikon 1 S1 ile Nikon aynasız kamera segmentindeki konumunu biraz daha güçlendirmek istiyor.

nikon-1-aynasiz-kamera

Aynasız Kamera Almayı Düşünüyor musunuz?

Bu haftaki anket sorumuzu oluştururken, aynasız kameralara biraz daha genel bir şekilde bakıp düşüncelerinizi almak istiyoruz.  “Aynasız kamera almayı düşünüyor musunuz?” anket sorusunun şıklarını aşağıdaki gibi oluşturduk. Ankete katılımınızın yanısıra yorumlarınızda aynasız kameralara bakış açınızı da ayrıca belirtebilirsiniz. Bu haftaki anketin şıkları aşağıdaki gibi sıralanıyor.

  • Evet düşünüyorum bence gelecek aynasızlarda
  • DSLR kameramdan memnununm, hayır düşünmüyorum
  • Henüz aynasızlara geçmek için çok erken ama düşünüyorum

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacak olan anketimiz için oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz. 2013 sizin ve sevdikleriniz için güzel bir yıl olsun.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın