2013 Yılında Fotoğraf Ekipmanlarınızı Değiştirmeyi Düşünüyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta sizlere biraz daha 2013 yılını hedefleyerek kameranız ve lenslerinizle ilgili 2013 hedeflerinizi sormuştuk. Yeni yılda yeni kamera ya da lens değişikliği gibi fotoğraf ekipmanlarınızda bir değişiklik düşünüyor musunuz? anket sorusu ile artık değiştirmeyi ya da değişiklik yapmayı düşündüğünüz fotoğraf ekipmanınızı da paylaşmanızı istemişik.

Geri dönüşleriniz yeni yıla girerken güzel bir anket süreci oluşturdu. Önce anket sorusunun şıklarını tekrar hatırlayalım.

  • Evet, kameramı değiştireceğim
  • Evet, bazı lenslerimi değiştireceğim
  • Evet, hem kameramı hem de lenslerimi değiştireceğim
  • Hayır, herhangi bir değişiklik düşünmüyorum

Türk Nikon anasayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı ve cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından grafik olarak sunuyoruz.

2013-fotograf-ekipman-anket

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 351 kişiden 96’sı 2013 yılı planlarında kamerasını değiştirmeyi düşündüğünü belirtenler olmuş. 88 kişi bazı lenslerinde değişikliğe gitmeyi düşünürken, 84 kişi hem kamerasını hem de lenslerinde değişiklik düşünüyormuş. Anketimize katılan 83 kişi ise fotoğraf ekipmanlarında 2013 yılında herhangi bir değişiklik düşünmediğini belirtmiş.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın