Anket : DSLR Kameranızla Ne Kadar Sıklıkla Video Çekiyorsunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta sizlere yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz İstanbul’un ilk fotoğraf yürüyüşünden yola çıkarak “Fotoğraf Çekmek için Özel Gezilere, Yürüyüşlere Katılıyor musunuz?” diye sormuştuk. Bu hafta merceği biraz DSLR kameralara çevirerek anket sorumuzu bu yönde oluşturuyoruz. Bu haftaki sorumuz ise “DSLR Kameranızla Ne Kadar Sıklıkla Video Çekiyorsunuz?” şeklinde oluşuyor.

DSLR Kameranızla Ne Kadar Sıklıkla Video Çekiyorsunuz?

Bu hafta anket sorusu olarak sizlere “DSLR Kameranızla Ne Kadar Sıklıkla Video Çekiyorsunuz?” diye sormak istiyoruz. Anketimizin şıkları ise basitçe aşağıdaki şekilde sıralanıyor.

  • Hiç Çekmiyorum
  • Kameram Video Çekmiyor
  • Bazen (Ayda Bir)
  • Oldukça Sık (Haftada Bir)
  • Her zaman (Günlük)

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacak olan anketimiz için oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

2 comments on “Anket : DSLR Kameranızla Ne Kadar Sıklıkla Video Çekiyorsunuz?

  1. D 300s makinem var.Video çekim ayarlarıni yapamıyorum.Örneğin yakınlaştırmada netlik sağlayamıyorum

  2. Sonuçta amacımız fotoğraf çekmek. Bence her iş için o işin makinasını kullanmak gerekir. Ancak makinayı satın alırken video çekme özelliğini de karşılaştırarak aldım. Özellik olmalı belki bir gün ihtiyaç olur 🙂 Makinam D5100, makinamdan inanılmaz keyif alıyorum.

Cevap Yazın