Türk Nikon ve GFK ile İstanbul Fotoğraf Yürüyüşü 2012 Tamamlandı [WorldWide PhotoWalk 2012]

Nikon’un Türkiye’deki en keyifli adresi Türk Nikon olarak uzun yıllardır fotoğraf sanatını genç nesillere aşılamayı hedef almış ve kısa adını GFK olarak bildiğimiz Genç Fotoğrafçılar Kulübü ile geçtiğimiz hafta (13 Ekim 2012 Cumartesi) “İstanbul Fotoğraf Yürüyüşü 2012” ‘yi gerçekleştirmiştik. Tüm dünya ile aynı gün gerçekleştirilen ve yaklaşık 50 kişinin katıldığı fotoğraf yürüşünü Taksim – Sultanahmet arasında özellikle hafta sonları çok kalabalık olan bir rotada, büyük bir keyifle tamamlamayı başardık.

Bu güzel etkinliğe katılan herkese Türk Nikon olarak teşekkür etmek istedik. Her şeyden önce bu yürüşle birlikte fotoğrafa gönül vermiş  birbirinden değerli fotoğrafçıları tanıma şerefine eriştik.

Sizde gelen talepler doğrultusunda benzeri etkinleri sadece İstanbul özelinde değil diğer illerde de gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda bilgi almak için bizi takip sistemimiz üzerindeki kanallardan izlemeye devam edebilirsiniz.

Facebook adresimizde de yayınlamış olduğumuz “Türk Nikon ve GFK ile İstanbul Fotoğraf Yürüyüşü 2012 (WorldWide PhotoWalk 2012)” albümünü sizlerle bu yazımızla da paylaşmış olmak istedik.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın