Anket : En Çok Hangi Çiçeğin Fotoğrafını Çekmeyi Seviyorsunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta sizlere fotoğraflarınızı nerede sakladığınızla ilgili bir soru sormuştuk ve anket başlığımız “Fotoğraflarınızı Nerede Depoluyorsunuz?” şeklinde oluşmuştu. Bu hafta daha genel bir anket sorusuyla karşınızdayız. Isınan havalar, ilkbaharın ılık yüzü ve baharın gelmesiyle birlikte birbirinden güzel çiçekler rengarenk bir şekilde bizleri selamlamaya başladı.

Bu haftaki anket sorusunu bahara hoşgeldin diyerek çiçekler üzerine oluşturuyoruz. Kompakt veya DSLR fotoğraf makineniz ile fotoğraflamayı en çok sevdiğiniz çiçek hangisi diye soruyoruz. Ya da anket soru başlığında olduğu gibi “En Çok Hangi Çiçeğin Fotoğrafını Çekmeyi Seviyorsunuz?” şeklinde bir soru yöneltiyoruz.

Nikon Kameralar ile Çekilmiş Birbirinden Güzel Gül Fotoğrafları

en-cok-sevilen-cicek

Purple Liliaceae – D90 / 1/1000 / ƒ/3.2 / ISO200 / 40 mm

En Güzel Lale Fotoğraflarına 25 Mükemmel Örnek

En Çok Hangi Çiçeğin Fotoğrafını Çekmeyi Seviyorsunuz?

Bu haftaki anket sorusu en çok hangi çiçeğin fotoğrafını çekmeyi seviyorsunuz şeklinde oluşurken, anketin cevap seçeneklerini ise aşağıdaki gibi oluşturmaya çalıştık. Bu sefer çoklu tercih yapıp şıkları buna göre işaretleyebilirsiniz. Elbette anket şıklarında yer alması gerektiğini düşündüğünüz çiçekler varsa diğer seçeneğini işaretleyip, yorumlarınızda belirtebilirsiniz.

  • Gül
  • Lale
  • Papatya
  • Sümbül
  • Diger

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacak olan anketimiz için oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın