Anket : Kameranız ve Ekipmanlarınız için Fotoğraf Çantası Kullanıyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde bu haftaki anket konumuzu belirlemek üzere kameramızı ve ekipmanlarımızı nasıl koruduğumuza ve sakladığımıza yönelik bir soru sormaya karar verdik. Bunun üzerine bu anket serisinde sizlere “Kameranız ve Ekipmanlarınız için Fotoğraf Çantası Kullanıyor musunuz?” şeklinde bir soru sorarak görüşlerinizi almak istiyoruz.

Kameranız ve Ekipmanlarınız için Fotoğraf Çantası Kullanıyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde bu hafta size “Kameranız ve Ekipmanlarınız için Fotoğraf Çantası Kullanıyor musunuz?” şeklinde bir soru soruyoruz. Buna karşılık aşağıdaki gibi “evet” veya “hayır” şeklinde cevaplarınızı belirtebilirsiniz. Küçük bir fotoğraf çantası bile kullanıyor olsanız, burada amacınız kamera ve ekipmanınızı saklamak, muhafaza etmek olduğu için evet diyebilirsiniz.

  • Evet
  • Hayır

Anketimiz hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacaktır. Oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

Bir yorum var“Anket : Kameranız ve Ekipmanlarınız için Fotoğraf Çantası Kullanıyor musunuz?

Cevap Yazın