Anket : Nikon D5200 Almayı Düşünüyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen haftaki sorumuz favori prime lensiniz ve sabit odak mesafesiyle ilgiliydi. Bu hafta sizlere Nikon D5200 ile ilgili aklınızdan geçenleri sormak istiyoruz. Nikon’un 2012 yılı sonunda duyurduğu DX format kamera dizilişinde giriş seviyesi DSLR fotoğraf makinesi Nikon D5200’e terfi etmeyi ya da giriş seviyesinde bir DSLR fotoğraf makinesi düşündüğünüzde D5200 almayı düşünüyor musunuz?

Nikon D5200 giriş seviyesi dijital SLR fotoğraf makinesi 24.1 megapiksel efektif piksel çözünürlüğü ve yeni CMOS görüntü sensörü yanısıra, dönebilir 3.0-inç lcd ekran özelliği sunmaktadır. Multi-CAM 4800DX otomatik netleme sensör modülü kullanan D5200 ile gelen 39 netleme noktası hassas bir şekilde hızlı hareket eden nesneleri bile izleyebilmektedir.

Nikon-D5200-anket

Nikon D5200 almayı düşünüyor musunuz?

Nikon D5200 duyurusu sonrası sizlere rehber olması açısından yazdığımız Nikon D5200 Almalı mıyım? yazısı ile beraber giriş seviyesinde çeşitli özellikler karşılaştırma yazılarını sizlere sunmuştuk. Nikon D5200 satış fiyatı sonrası size ilk sorumuz Nikon D5200 Almayı düşünüyor musunuz? şeklinde oluşurken şıklarda direkt olarak ilk düşüncelerinizi merak ediyoruz.

  • Evet
  • Hayır

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacak olan anketimiz için oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın