Anket : Nikon Dışında Hangi Lens Üreticisini Tercih Ediyorsunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen haftaki sorumuz Nikon’un yeni giriş seviyesi DSLR fotoğraf makinesi modeli D5200 ile ilgiliydi ve sizlere Nikon D5200 almayı düşünüyor musunuz? diye sormuştuk. Bu hafta ibreyi lenslere ve lens üreticilerine çeviriyoruz.

Nikon DSLR fotoğraf makineleriyle Nikon’un ürettiği lenslerin dışında Nikon uyumlu olarak diğer üretici firmalar tarafından çıkarılmış ve performans açısından kendini kanıtlamış çok sayıda lensler bulunmaktadır.

Bunlara örnek vermemiz gerekirse Sigma’nın 35mm f/1.4 ve Tokina’nın 11-16mm f/2.8 AT-X geniş açı lensini sayabiliriz. Bu haftaki anket sorumuzu Nikon dışında hangi lens üreticisini tercih ediyorsunuz? şeklinde oluşturuyoruz. Anket ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

nikon-olmayan-lensler

Nikon Dışında Hangi Lens Üreticisini Tercih Ediyorsunuz?

Nikon DSLr fotoğraf makinesi ile kullanabileceğiniz Nikkor dışında çok sayıda lens bulunmaktadır. Dünyaca ünlü Carl Zeiss’tan, Sigma’ya, Tamron’a farklı lens üretici firmaları bu kategoriye sokabiliriz. Nikon dışında tercih ettiğiniz lens üreticisinin ismini anketin şıklarında bulabilirsiniz. Seçenekler aşağıdaki gibi sıralanıyor.

  • Carl Zeiss
  • Samyang
  • Sigma
  • Tamron
  • Tokina
  • Diğer

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacak olan anketimiz için oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın