Arbella 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

Arbella makarna fotoğraf yarışması ödülleri sahiplerini buldu. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edilirken yarışmaya katılan binlerce fotoğraf arasındaki en iyi fotoğraflar kurdele kesim töreniyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Arbella Makarna’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Uluslararası nitelik taşıyan yarışmaya ‘‘Engelsiz Yaşam’, ‘Renkler ve Makarna’ ve ‘Serbest’” kategorilerinde 45 farklı ülkeden 1135 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısı katıldı. 6 bin 861 fotoğrafın gönderildiği yarışmada birbirinden özel fotoğraflar uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirildi.

Fatih Belediyesi tarafından sanatseverlerin hizmetine sunulan İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde düzenlenen etkinlikte dereceye giren fotoğrafçılara ödülleri takdim edildi. “Renkler ve Makarna” kategorisinde Türkiye’den Meral Kuru, “Engelsiz yaşam” kategorisinde ise Barış Barlas altın madalya ödülüne layık görüldü.

Arbella 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

arbella-4-uluslararasi-fotograf-yarismasi-kazananlari-belli-oldu

“Renkler ve Makarna” kategorisi birincisi LE CHAU DAO / Vietnam

Ödül töreninin ardından Fatih fotoğraf Müzesinde yarışmada en çok beğenilen fotoğrafların yer aldığı sergi kurdele kesimiyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yarışmayla ilgili tüm sonuçlara ve fotoğraflara Arbella’nın sitesinden bakabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın