Aynasız Kamera Almayı Düşünüyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta sizlere aynasız kameralar hakkında ne düşündüğünüzü öğrenmek için “Aynasız kamera almayı düşünüyor musunuz?” diye sormuştuk. Böylelikle henüz gelişmekte olan değiştirilebilir lensli aynasız kameraların sizler için ne ifade ettiğini görmek istiyorduk. Aynasız kameralara ilişkin farklı sorularla anketlerimiz önümüzdeki haftalarda da devam edecek.

Aynasız kameralara bakış açınızı ifade edebileceğinizi düşündüğümüz anketin şıkları “Evet düşünüyorum bence gelecek aynasızlarda“, “DSLR kameramdan memnununm, hayır düşünmüyorum” ve “Henüz aynasızlara geçmek için çok erken ama düşünüyorum” gibi sıralanmıştı.

nikon-1-aynasiz-kamera

Türk Nikon anasayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı ve cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından grafik olarak sunuyoruz.

aynasiz-kamera-almak-anket

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 159 kişiden 33’ü geleceğin aynasızlarda olduğunu düşünüyor ve aynasız kameraya geçişi ciddi şekilde düşünüyor. Katılımın %56’sını oluşturan 90 kişi ise DSLR kamerasından memnun olduğunu ve aynasızlara geçişi düşünmediğini belirtmiş.  36 kişi ise henüz aynasız kameralar için erken olduğunu ama sistem geliştikçe aynasız kamera almayı düşündüğünü belirtmiş.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın