Bir Kamera Markasına Bağlı mısınız?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçtiğimiz hafta sizlere “Bir Kamera Markasına Bağlı mısınız?” diye sormuştuk.  Hepimizin bildiği üzere satın almış olduğumuz DSLR kamera markası ve buna bağlı olarak edindiğimiz ekipmanlar bizi o markaya doğal olarak bağlı hale getiriyor. Sizden anket sorusuna karşılık beklediğimiz cevaplar ise; “Evet, çünkü tüm yatırımımı o markaya yaptım”, “Hayır, ben markalarla ilgilenmem.”, “Şimdilik, fakat ileride değiştirebilirim.”,”Marka bağımlısıyım, başka bir markaya bakmam.” şeklinde oluşmuştu.

Bir Kamera Markasına Bağlı mısınız?

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı ve cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından grafik olarak sunuyoruz.

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 149 kişiden 51′i tüm yatırımını belirli bir markaya yaptığı için o markaya bağlı olduğunu ifade etmiş. Şimdilik bağlı olduğunu ama ileride değiştirebileceğini belirten 37 kişinin yanısıra, kullandığı markanın bağımlısı olduğunu ve hiçbir şekilde değişiklik düşünmediğini belirten 36 kişi olmuş. 18 kişi ise markalarla ilgilenmediğini belirtmiş.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın