Bugüne Kadar Hiç Fotoğraf Kursu’na Gittiniz mi?

Türk Nikon üzerinde sağ tarafta görebileceğiniz ve haftada bir kere oylarınızla katkıda bulunabileceğiniz bir anketimiz yer alıyor. Türk Nikon Haftalık Anketleri serisinde geçen hafta sorduğumuz “Bugüne Kadar Hiç Fotoğraf Kursu’na Gittiniz mi?” anketi tamamlanmış oldu.

Fotoğraf çekmeyi teknik olarak öğrenmek ya da satın aldığınız kamerayı daha yakından tanımak için fotoğraf kursları ve atölyeleri çeşitli eğitimler vermektedir. Geçen haftaki anket sorumuzda aslında sizlere kendiniz mi öğrenmeyi seviyorsunuz ya da bir şekilde bir kurs aracılığıyla mı başlamayı daha doğru bulursunuz sorusunu sormaya çalışmıştık. Anketin şıkları ise aşağıdaki gibiydi.

 

Bugüne Kadar Hiç Fotoğraf Kursu’na Gittiniz mi?

  • Evet
  • Hayır
  • Niyetim var. Kursa gideceğim.
  • Kendim öğreniyorum. Gerek Yok!

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı ve Bugüne Kadar Hiç Fotoğraf Kursu’na Gittiniz mi? sorusunun cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından grafik olarak sunuyoruz.

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 107 kişiden 39‘u fotoğraf kursuna gittiğini ve ders aldığını ifade ederken, 31 kişi bugüne kadar hiç fotoğraf kursuna gitmediğini belirtmiş. Kendisi öğrenip kursa gerek olmadığını düşünen 20 kişinin yanısıra eğitim şart diyip kursa gitmeye niyetli olduğunu belirten kişi sayısı ise 17 olmuş.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın