Canon EOS 90D ve 7D Mark III ile yeni bir APS-c DSLR Duyurulabilir

Canon yakında gerçekleştireceği EOS 90D ve 7D Mark III DSLR fotoğraf makineleri arasına yeni bir model eklemeyi düşünüyor. APS-c sensöre sahip olacak Canon fotoğraf makineleri  ürün yelpazesinde EOS 7D Mark III ve EOS 90D arasına yerleşecekmiş. 

Canon’un çarpanlı sensöre sahip DSLR fotoğraf makinelerinde EOS 80D oldukça popüler ve satışları gayet iyi durumda. Henüz 2 yaşında olan Canon 80D yenilemesi olarak Canon EOS 90D’nin Photokina 2018 etkinliğinde duyurulmasını beklediğimizi önceki yazılarımızda aktarmıştık. Aynı etkinlikte yaklaşık 4 yaşına basacak EOS 7D Mark II için de bir güncelleme bekleniyordu. 

Son sızan bilgilere göre göre Canon’un yeni bir APS-c sensör DSLR fotoğraf makinesini EOS 7D Mark III ve EOS 90D ile beraber ortaya çıkarması bekleniyor. Detaylar yazının devamında…

EOS 90D ve 7D Mark III ile yeni Canon DSLR Duyurulabilir

2018’in bize ilginç yeni DSLR’ler getireceğini söylemek mümkün değil. Yine de Photokina 2018’e yaklaştıkça firmaların üzerinde çalıştıkları detaylar ve yeni modeller ortaya çıkmaya başlıyor. Güncel Canon dedikodularına göre, Canon EOS 80D ve EOS 7D Mark II yenilemeleri 3 farklı DSLR olarak ayrılacak:

Bunun sadece bir söylenti olduğunu ve henüz Canon tarafından onaylandığına dair bilgi gelmediğini belirtelim. 

Daha önce iki yılda bir düzenlenen Photokina 2018 etkinliği artık her sene yapılacak. Bu yıl Eylül ayında fotoğraf severlere kapılarını açacak fuarda bir çok üretici firma tarafından fotoğraf makineleri ve lensler için yeni duyurular bekleniyor.

Canon tarafında ise özellikle Canon tam kare aynasız fotoğraf makinesi dedikoduları artık bu fuarda ya geliştirme ya da resmi duyurusu açısından bekleniyor. Canon 7D Mark III, EOS 90D ve bahsi geçen bu yeni model ise firma tarafından duyurulması beklenen diğer DSLR makineler.

via dailycameranews.com

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın