En iyi Nikon Lensler 2018

En iyi Nikon lensler 2018. Nikon DSLR’ınız için en uygun objektifi mi arıyorsunuz? Bu yazıda meraklı fotoğrafçılara yönelik en iyi Nikon lensler arasından bütçe dostu ve yeni modellerden bazılarını açığa çıkaracağız.

Özellikle Nikon’un kendi markasına ait objektiflere bakmaya çalıştık. Aradığımız kriterler arasında görüntü kalitesi, netlik ve uygun fiyat geliyor. Tamron ve Sigma gibi üçüncü parti üreticilerin alternatiflerinden bazı iyi örnekler de bulabilirsiniz.

Nikon DSLR’nıza yeni bir objektif mi arıyorsunuz? Ancak hangi lensi alacağınızdan emin değil misiniz? Keşfetmeye değer en iyi Nikon lensler için 2018 yılı tercihlerimize bakın.

En İyi Nikon Lensler 2018 – Prime  ve Zoom

En iyi Nikon Lensler 2018

En İyi Nikon lensler 2018 – Zoom

Nikon AF-S DX Nikkor 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR : Fotoğraf makinenizle birlikte verilen 18-55mm kit zoom’unuzu değiştirmek istiyorsanız, en iyi kit lens yükseltme tercihiniz olabilir.

Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f/4.5-5.6G VR : Nikon kullanıcıları için hafif ve bütçeye uygun bir geniş açılı zoom. Giriş ve orta seviye APS-c sensörlü DSLR gövdeler için şaşırtıcı fiyat etiketi ($296.99).

Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm f/4.5-6.3 G ED VR : Bu objektif telefoto ihtiyaçları için 18-55mm kit lensinden sonra ikinci tercihiniz olabilir. İçerdiği görüntü sabitleme teknolojisi, video çalışması için de uygun olan hızlı, sessiz AF-P motora sahiptir.

Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC : Seyahat ve gezi fotoğrafçılığı için ideal olan bu ürün, yalnızca 199$ değerindedir. Odak uzaklığı olarak 28-300mm eşdeğer aralık sunmaktadır.

Sigma 50-100mm f/1.8 DC HSM Art : Orta segment APS-c gövdelerden full frame kullanıcılar için, bu hızlı diyaframa sahip model en iyi telefoto zoom tercihimizdir.

En iyi Nikon lensler 2018

En iyi Nikon lensler 2018 – Prime

Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G : Bu küçük ve hafif 35mm prime muhtemelen Nikon DX formatlı kullanıcılar için en uygun seçenektir.

Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8G :  Portre fotoğrafçılık için en iyi objektif. Nikon’un tam kare fotoğraf makineleri ile uyumlu ve ayrıca giriş seviyesi D3000 serisi veya D5000 serisi DSLR gövdelerde otomatik netleme özelliği de bulunuyor.

Tamron 60mm f/2 Di II Macro : Nikon’un çarpanlı crop sensör gövdeleri için uygun bir makro lens istiyorsanız, bu üçüncü parti objektifi öneririz.

Heyecan verici bir yıl sona erdiğinde, DSLR fotoğraf makineleri için en iyi Nikon lensler araştırması yaptık. Umarız faydalı olmuştur. Eklemek istediğiniz lensler için yorumlarınızı aşağıdaki kısma bırakabilirsiniz.

via Best Nikon Lenses 2018

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

2 comments on “En iyi Nikon Lensler 2018

  1. Avatar for Alper Orus

    Hasan Genc

    Genis acida Tamron 15-30mm kullaniyorum, son derece memnunum.

  2. Yabancı bir sitede geniş açılı merceklerin incelemeleri vardı, çok ilginç bir bilgiye denk gelmiştim, mevcut lensin açısını genişletmek için önüne daha geniş açılı bir mercek takıyor, ilginç kısmı görüntü daha ayrıntılı çıkıyor, daha fazla mercek olduğu halde, nedeni geniş açılı lenslerin 2kat daha ışığı toplama ve sensöre gönderme gücü olduğu içinmiş, tabi ışık biçimi, renkleri ve tüm görüntüyü aktaran unsur olduğundan böyle bir sonuç çıkıyor demekki. Nikon özellikle güneşte renkleri en iyi lensleri üretiyor gibi.

Cevap Yazın