Fotoğraflarınız için Hangi Fotoğraf Paylaşım ve Saklama Sitelerini Kullanıyorsunuz?

En İyi Fotoğraf Paylaşım ve Saklama Siteleri” yazısından esinlenerek sıcağı sıcağına sizlere sorduğumuz  Türk Nikon haftalık anket serisinin üçüncü sorusu “Fotoğraflarınız için Hangi Fotoğraf Paylaşım ve Saklama Sitelerini Kullanıyorsunuz?” anketi bu hafta için tamamlanmış oldu.  Anket hafta boyunca Türk Nikon anasayfasında sağ tarafta yer aldı ve sizlerden gelen oylarla şekillendi. Buna göre anket sonuçlarına beraber bakabiliriz.

Fotoğraflarınız için Hangi Fotoğraf Paylaşım ve Saklama Sitelerini Kullanıyorsunuz?

  1. Flickr
  2. 500px
  3. Facebook
  4. PicasaWeb
  5. Fotokritik
  6. PhotoBucket
  7. ImageShack
  8. Smugmug
  9. deviantart
  10. diğer

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı ve fotoğraflarınız için hangi fotoğraf paylaşım ve saklama sitelerini kullanıyorsunuz sorusunun cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından grafik olarak sunuyoruz.

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 64 kişiden 17‘si fotoğraflarını facebook ve 500px üzerinde paylaşıp sakladığını belirtmiş. Ardından 13 oy ile flickr en çok tercih edilen fotoğraf paylaşım ve saklama sitesi olmuş.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın