Fotoğraflarınızı Değerlendirin : Türk Nikon’a Özel Fottom İndirimi

Hepimiz fotoğraf çekmeyi seviyoruz ve daha iyi fotoğraf çekebilmek için öğrenmeye, kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Fotoğraflarımızı çektikten sonra onlara gözümüz gibi bakmak ve nasıl saklamamız gerektiğine dair bilgileri sizlerle daha önce “En İyi Fotoğraf Paylaşım ve Saklama Siteleri” yazısında paylaşmıştık. Peki sakladığınız ve belki de başına bir şey gelmemesi için yedeklediğiniz binbir zahmetle çektiğiniz fotoğraflarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Hepsi birer hatıra olarak diskinizde, sosyal paylaşım veya saklama sitelerinde kalıyor mu?

Bir fotoğrafı sunmak özellikle artık dijital çağda, fotoğraf çekildikten sonra genelde göz ardı edilen bir konu olmaya başladı. Bu yüzden büyük emek vererek çektiğiniz fotoğraflarınızı baskıya vermelisiniz, elinize almalı, duvarınıza asmalı ya da sevdiklerinize hediye ederek paylaşmalısınız diye düşünüyoruz.

Peki Fotoğraflarımızı Nasıl Değerlendirebiliriz

Her zaman sevdiklerimize nasıl bir hediye verebiliriz diye düşünürüz. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyenin sizin kadrajınızdan çıkmış bir fotoğraf olabileceğini düşünüyoruz. Bu hediyenin sadece kağıda basılmış bir fotoğraf olması tabi ki gerekmiyor. Megapiksellerin havada uçuştuğu bir zamanda kullandığınız makineden çıkan fotoğraflarınızı standart fotoğraf baskısının yanısıra, çerçeveli fotoğraf baskısı, tuval kanvas baskı, poster baskısı olarakta kullanabilirsiniz. Fotoğraflarınızı değerlendirmek için aşağıda sizin için hazırlamış olduğumuz önerilere bir göz atmanızda yarar var.

FOTO KİTAP : Fotoğraflarınızı hikayeleriyle beraber kitap haline getirebilirsiniz. Evet bildiğiniz kitap. Düşünsenize sevdiğiniz kişiye verilebilecek en güzel hediye bu olabilir. Çekmiş olduğunuz fotoğrafla dolu her biri altında kendi hikayesi olan ve hatta sayfa düzenini sizin yaptığınız güzel bir kitap. Bir çok pahalı hediyeden kesinlikle daha değerli olabilecek anılarınızı ölümsüzleştirebilecek güzel bir hediyedir foto kitap.

KANVAS BASKI: Dijital fotoğraflarınızı tuval kanvas baskıya dönüştürüp evinizin en güzel köşesini süsleyebilir, arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize güzel bir hediyeye dönüştürebilirsiniz.

TAKVİM: Evimizde veya iş yerimizde olmazlarsa olmazlardan biridir takvimler. Peki bu takvimlerin her sayfasının sizin fotoğraflarınızdan oluşmasını istemez miydiniz? Belki de çocuğunuz fotoğraflarından güzel bir albümü takvim haline getirip takviminize her baktığınızda yüzünüzde hafif bir tebessüm oluşmasını sağlayabilirsiniz.

MIKNATISLI FOROĞRAF: Kendinize bile verebileceğiniz çok güzel bir ürün de mıknatıslı fotoğraflardır. İstediğiniz fotoğraflarınızı buzdolabı, çamaşır makinesi, metal pano gibi metal eşyaların üzerine yerleştirebilir, güzel anılarınızı evinizin, ofisinizin istediğiniz alanlarında sergileyebilirsiniz. Size bir ipucu fotoğraflarınızdan oluşturabileceğiniz kolaj bu ürün de harika bir görüntü oluşturuyor.

AJANDA : Çalışanların en çok kullandığı hatta yanlarından bile ayırmadığı toplantıdan toplantıya yanında taşıdığı ajandaları da kişiselleştirmeniz mümkündür. Sevdiğiniz fotoğraflarınızı istediğiniz sayfalara yerleştirerek özel bir ajanda yaratabilirsiniz.

MUM BASKI: Doğum günü, evlilik yıl dönümüzü kutlayacaksınız veya evde güzel bir parti düzenleyeceksiniz. İşte size evinizi süslemek için güzel bir ürün tavsiyesi daha “Mum Baskı”. Seçtiğiniz özel fotoğrafları evinizi süsleyeceğiniz mumlar üzerinde sergileyebilirsiniz.

DNA POSTERİ: Yanlış okumadınız DNA’nızın sanatsal bir postere dönüşmesi ve duvarlarınızı süslemesi mümkün. Her insanın kendine özgü bir DNA dizisi olduğunu düşündüğümüzde duvarınızı süsleyecek eşi benzeri olmayan bir tabloya sahip olabileceğiniz ortaya çıkıyor. Hem de çok kolay sayılabilecek bir işlemle…

Yukarıdaki ürünler dışında tekstil ürünlerinden Tshirt, Şapka, Havlu, Yastık yanısıra kupa, bardak baskısı gibi birbirinden güzel ürünlerden seçimler yapılarak fotoğraflarınızı değerlendirebilirsiniz.

Bu Ürünlere Nasıl Sahip Olabilirim?

1996 yılında kurulan ve Patates Baskı ticari markası altında hizmetler sunan Fottom.com yukarıda bahsettiğimiz ürünlerle birlikte daha birçok ürünü internet sitesi üzerinde size sunuyor. Kolay kullanılabilecek arayüzleri sayesinde istediğiniz üründe tasarımlarınızı yapabilme imkanı sunuyor. Fottom üzerindeki “Benim” köşesi fotoğraflarınızı yükleyip saklayabildiğiniz bir yer olmasının yanı sıra hem bilgisayarınızdan yüklediğiniz hem de Facebook ya da Picasa web albümlerinden seçtiğiniz fotoğraflarınız için anında yukarıda saydığımız ürünler için sipariş aşamasına geçebiliyorsunuz.

Türk Nikon Üyelerine %10 Fottom İndirimi

Bugün sizleri Türkiye’deki en kaliteli fotoğraf baskı hizmetini sunan Fottom.com ile tanıştırmış oluyoruz. Fotoğraflarınızı birçok farklı şekilde değerlendirmek için tercih edebileceğiniz Fottom.com, en kaliteli malzemelerle üretim yaparak siparişlerinizi size en geç bir gün içerisinde ve hatta 100 TL ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo imkanıyla sağlamaktadır.

Bu yazıyı okuyorsanız şanslısınız. Çünkü Türk Nikon takipçilerine özel bir şekilde Fottom’un sağlamış olduğu “her durumda” kullanılabilecek %10 indirim imkanından faydalanabilirsiniz. Bu indirim eğer Fottom.com üzerinde farklı bir indirim uygulanan bir ürün varsa buna ilave olarak uygulanacaktır.

Fottom’u Kullanmak İstiyorum. Peki Nasıl Katılabilirim?

Fottom.com üzerinde kullanılabilecek tek kullanımlık (%10 indirimli) promosyon kodlarını sizlerle paylaşabilmemiz için aşağıdaki basit adımları yerine getirmeniz yeterli olacaktır.

İlk 100 kişiye sunacağımız bu promosyon kodları ile Fottom.com üzerindeki birbirinden kaliteli ürünler arasından tercihinizi yapıp siparişlerinizi verebilirsiniz. Tek kullanımlık olarak sizlere sunacağımız bu promosyon kodlarını Fottom üzerinde sipariş ödeme sayfasında kullanılabiliyorsunuz.

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın