Fujifilm Kullanım Kılavuzları

Aynasız fotoğraf makineleri alanında X serisi ve GFX format ile pazarda önemli bir yer edinen Fujifilm’in fotoğraf makineleri için kullanım kılavuzlarını tek bir sayfada topladık. Eğer yakın zamanda Fuji marka bir fotoğraf makinesi satın aldıysanız ya da elinizdeki mevcut gövde için bilgiler edinmek istiyorsanız Fujifilm kullanım kılavuzları ile makinenizi daha yakından tanıyabilirsiniz.

Yeni bir fotoğraf makinesi aldığınızda, cihazın ilk kez kutudan çıkarılması, aksesuarların ilk kez takılması gibi işler yapıldıktan sonra ilk fotoğraf çekimine kadar olan zamanda yapılması gereken en önemli şeylerden birisi gelen kullanım kılavuzunu okumaktır. Sonrasında hayatımızı kolaylaştıran ve belki de o ilk ayarlardan sonra, genelde dönüp bakmadığımız detayları ilk öğrendiğimiz bu kitapçıklara, makineyi kullanmaya başlamadan önce bakmalıyız. Hatta eğer sizin için oldukça yeni bir fotoğraf makinesi ise kullanım kitapçığını belirli bir süre fotoğraf makinesiyle beraber yanınızda bulundurmanız daha doğru olacaktır..

Yeni fotoğraf makinenizi daha iyi tanımak ve böylece daha verimli kullanmak için oluşturulmuş olan bu yardımcı kılavuzlar neredeyse tüm bilgileri peşin olarak size sunmaktadır. Okuma yazmayı öğrenmeden önce alfabeyi öğrenmemiz gerektiği gibi, elimizden gelen en iyi fotoğrafları çekebilmek için fotoğraf makinesini doğru çalıştırmanın temellerini öğrenmeliyiz. Kullanım kılavuzlarını baştan sona okumak gerekli değildir. Sonuçta bunula ilgili bir teste tabi tutulmayacaksınız. İçeriğe göz atın ve neleri kapsadığına dikkat edin. Özellikle ilginizi çekebileceğini düşündüğünüz öğeleri işaretleyin. Böylelikle Fujifilm fotoğraf makinenizi daha iyi tanıyacaksınız.

Fujifilm Türkçe Kullanım Kılavuzları

Fujifilm fotoğraf makinesi kullanım kılavuzu listesini aşağıda bulabilirsiniz. Fotoğraf makinenizin markası ve modeline göre Fujifilm PDF Kullanım Kılavuzu, Kullanım Kılavuzu, Talimatlar, Fujifilm Kullanım Kılavuzları Ücretsiz İndirin.

Fujifilm GFX Kullanım Kılavuzları Fujifilm X Serisi Kullanım Kılavuzları Fujifilm X Kompakt Kullanım Kılavuzları Fujifilm Sualtı Kullanım Kılavuzları

 

Fujifilm Kullanım Kılavuzları

Yeni duyurulan X-S10, GFX100S ve X-E4 kullanım kılavuzları Türkçe kitapçıkları çıktığı zaman eklenecektir. Bu kameralardan model seçerek Fujifilm İngilizce kullanım  kılavuzlarını indirmek veya görüntülemek için buraya bakınız.

Fujifilm GFX Makineler Kullanım Kılavuzları

Fujifilm X-Sistem Makineler Kullanım Kılavuzları

Fujifilm X-Kompakt Makineler Kullanım Kılavuzları

Fujifilm Sualtı Makineler Kullanım Kılavuzları

Evet kabul ediyoruz fotoğraf makinesi kılavuzlarının okunması ve anlaşılması çok zordur. Çoğu zaman olması gerektiği kadar veya gerektiği kadar okunmazlar. Daha iyi bir fotoğrafçı olmanıza yardımcı olacak önemli bilgiler içerdiği için kamera kılavuzunuzu okumanız gerekir.

Satın aldığınız Fujifilm fotoğraf makinesini daha yakından tanımak ve kontrol butonları ve menülerine hakim olmak istiyorsanız Fujifilm  kullanım kılavuzları ve kitapçıklarını mutlaka inceleyin. Aradığınız bir kullanım kılavuzu varsa ve listede göremiyorsanız yorumlarınızda belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın