Gece ve Gündüz – Kuala Lumpur Time Lapse Video

Türkçe karşılığını daha önce “Zaman Atlamalı Çekim Tekniği“ olarak ifade ettiğimiz Time Lapse videolarını sizlere ulaştırmaya devam ediyoruz. Arka arkaya belirli aralıklarla çekilmiş fotoğraf karelerinin birleştirilmesi ile oluşan bu kısa filmler hem arka planda harcanan emeğe saygı hem de ortaya çıkan sonuç olarak seyir zevki yüksek görselleri bizlere sunuyor.

Fotoğrafçı Rob Whitworth tarafından düzenlenen ve Kuala Lumpur DAY-NIGHT olarak isimlendirilen time lapse videosu, Kuala Lumpur şehrinin süper modern binalarının yanısıra çeşitli kültürel farklılıklarla beraber şehrin geceden gündüze değişimini farklı bir gözle sunuyor. Bu time lapse videonun hikayesini istatistiklere dökmek gerekirse, R ob Whitworth bu çalışma için 5 ay, 400 saat, 4 kamera , 40 çekim denemesi, 640 GB veri ve tam 19,997 fotoğraf çekmiş.

Kuala Lumpur Time Lapse Video Çekiminde Kullanılan Kamera ve Ekipmanlar

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın