“Hazinemiz Ailemiz” Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçları

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan “Hazinemiz Ailemiz” projesi kapsamında ailenin önemine vurgu yapmak için hazırlanan “Aile Temalı Ulusal Fotoğraf Yarışması” sonuçlandı.

Hazinemiz Ailemiz” ulusal fotoğraf yarışmasının sonuçlarını ve kazananları aşağıda yer almaktadır. Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, konseyce yürütülen Hazinemiz Ailemiz Projesi kapsamında açılan fotoğraf yarışmasına 558 fotoğrafçı, 1772 fotoğrafla katıldı.

Ayrıca yarışmada dereceye giren eserler, bir sergiyle fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu. Yarışmaya Konya’dan katılan Hüseyin BOSTANCI birinci olurken ikinciliği Zehra ÇÖPLÜ ve üçüncülüğü ise Rıdvan ÇELİK almış oldu. Ödüllü fotoğraf yarışmasında birinciye 3000 TL, ikinciye 2000 TL, üçüncüye 1000 TL ve 2 adet mansiyon ödülüne 500 TL verildi.

“Hazinemiz Ailemiz” Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

hazinemiz-ailemiz-fotograf-yarismasi-sonuclari-01

1. Hüseyin BOSTANCI – Konya

hazinemiz-ailemiz-fotograf-yarismasi-sonuclari-02

2. Zehra ÇÖPLÜ – İstanbul

hazinemiz-ailemiz-fotograf-yarismasi-sonuclari-03

3. Rıdvan ÇELİK – Muş

hazinemiz-ailemiz-fotograf-yarismasi-sonuclari-04

Mansiyon – Bülent SUBERK – Bursa

hazinemiz-ailemiz-fotograf-yarismasi-sonuclari-05

Mansiyon – Ümmü KANDİLCİOĞLU – Ankara

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın