“Her Fotoğraf Bir Aşk” Konulu Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

Türk NikonFotoğrafium, Canon Türk organizasyonunda,Lukapu ve Buyaka AVM sponsorluğunda düzenlenen “Her Fotoğraf Bir Aşk” konulu fotoğraf yarışması sona erdi. Birincinin Nikon’un son duyurduğu giriş seviye dijital SLR fotoğraf makinesi olan “Nikon D5200”ün kazandığı yarışmada, ikinci Olympus EPM-1 Aynasız Fotoğraf Makinesi” üçüncüye ise “Canon SX160 Kompakt Fotoğraf Makinesi” kazandı. Jüri özel ödülü olarak  “Buyaka-Taç Diamond Aşk Temalı Özel Pırlanta Kolye”, mansiyon kazanan 5 kişiye “Massimo Dutti ‘den 150 TL Değerinde Hediye Çeki” ve dereceye giren herkese  “Lukapu’dan Fotokitap” hediye edilecektir.

Yarışmada dereceye giren fotoğraflar 23 Şubat Cumartesi günü Buyaka AVM’de sergilenmeye başlayacaktır. 09 Mart 2013 tarihine kadar devam edecek olan sergi tüm alışveriş merkezi ziyaretçilerine açık olacaktır.

Dereceye Girenler

Birinci: Ali Mermertaş

Birinci: Ali Mermertaş

İkinci: Meltep Hatipoğlu

İkinci: Meltep Hatipoğlu

Üçüncü: Banu Ertok

Üçüncü: Banu Ertok

Jüri Özel Ödülü

Leyla_Emektar

Jüri Özel Ödülü: Leyla Emektar

Mansiyon Kazananlar

Berkay Kızıl

Mansiyon: Berkay Kızıl

Gurhan_Gok

Mansiyon: Gürhan Gök

Serkan_Colak

Mansiyon: Serkan Çolak

Sukru_Agbal

Mansiyon: Şükrü Ağbal

SONY DSC

Mansiyon: Veysel Kaya

Sergilenme Hakkı Kazananlar

[nggallery id=105]

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın