Instagram Fotoğraf İndirme Yöntemleri

Instagram fotoğraf indirme yöntemleri ! Bu yazıda instagram fotoğraflarını toplu olarak indirmek isteyen kullanıcılar için çeşitli yöntemleri ve araçları aktaracağız. Instagram fotoğraf indirme için basit bir şekilde verilerinizi nasıl edineceğinizi adım adım anlatacağız.

Dünyanın en popüler sosyal ağlarından ve fotoğraf paylaşım platformlarından biri olan Instagram, ne yazık ki kendi uygulamasında direkt olarak fotoğrafları indirmek için bir seçenek sunmuyor. Ancak yine de Instagram’da paylaştığınız fotoğrafları veya videoları indirmek için bazı yöntemler mevcut.

Bildiğiniz üzere platform gözetmeksizin Instagram’da paylaşılan fotoğraflar otomatik olarak galeriye kaydediliyor. Yani Android, iOS gibi hangi cihazın kullanıldığına bakılmıyor. Instagram’da paylaştığınız tüm fotoğrafları Instagram albümünde zaman akışına göre sıralanıyor. Bu fotoğrafların tamamını Instagram üzerinden almak ve bilgisayarınıza kaydetmek isteyebilirsiniz. İsterseniz gelin hep beraber Instagram fotoğraf indirme yöntemlerine yakından bakalım.

Instagram Fotoğraf İndirme İşlemleri

Başlığı Instagram fotoğraf indirme işlemleri şeklinde açmıştık. Ama Instagram üzerinde fotoğraflar, videolar ve hikayeler gibi yaptığınız tüm paylaşımları kolaylıkla indirebileceğinizi biliyor muydunuz?

Güvenli ve risk almadan Instagram verilerinizi basit bir şekilde uygulamanın içerisinden yedekleyebilirsiniz. Hem de üçüncü parti bir yazılıma ihtiyaç duymadan. Instagram fotoğraf indirme yöntemleri içerisinde birinci yol olarak bunu kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

İnstagram Verilerini Yedekleme

Her zaman yaptığınız gibi Instagram uygulamasına giriyorsunuz. Ayarlar kısmına gidiyorsunuz.. Bu sekme altında yer alan ana menü Gizlilik ve Güvenlik bölümüne giriyorsunuz. Burada Verilerini İndir seçeneğini göreceksiniz. Bu alana girdiğinizde, karşınıza çıkan ekrana istediğiniz mail adresini yazdıktan sonra hemen altında yer alan İndirme Talep Et butonuna basın.

Instagram fotoğrafları dahil tüm verileriniz girdiğiniz eposta adresine en geç 48 saat içinde bir link aracılığıyla gelecek. Ancak bu linkin 4 gün süre ile aktif kalacağını belirtmiş olalım. Bu süreyi bir şekilde aşmış veya linke tıklamamış olursanız aynı talebi yeniden yapmanız yeterli olacaktır.

Instagram Fotoğrafları İndirme (Web)

Instagram fotoğraf indirme işlemi için yine başka bir programa ihtiyaç duymadan verilerinizi yedekleyebilirsiniz. Web üzerinden kullanılabilen yöntem ise aynı mobil uygulamadaki gibi sizden mail adresini istiyor ve tüm paylaşımlarınızı bir arşiv olarak hazırlayıp size bir link şeklinde gönderiyor. Bunun için Instagram Verilerini İndir sayfasına gidip ekran yönergelerini izlemeniz yeterli olacaktır.

Herhangi Bir Instagram Paylaşımını İndirmek

Instagram’da indirmek istediğiniz fotoğraf veya videonun sağ üst kısmında bulunan […] bölümünden “Paylaşım URL’sini Kopyala” yapın.

Ardından Downloadgram.com adresine gidin ve kopyalamış olduğunuz URL’yi yapıştırın. Oldukça basit bir arayüzü olan sitede tek yapmanız gereken indir butonuna basmak. Ardından istediğiniz fotoğraf veya videoyu bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Daha fazla bilgi için bkz. murekkep.org

Bu yazıda Instagram fotoğraf indirme yöntemleri, hakkında çeşitli bilgilere yer vermeye çalıştık. Eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızda belirtebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın