“İzmir’de Doğa ve Yaşam” Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

İzmirgaz, İzmir Fotoğrafçılar Odası işbirliğiyle düzenlenen yarışmaya katılım oldukça yoğun oldu. Yarışmada toplam 533 eser değerlendirmeye alındı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergisi İzmir Kültür Park Göl Gazinosu’nda gerçekleştirildi. Törene; İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, İzmir Fotoğrafçılar Odası Başkanı Murat Yavuz, oda üyeleri, İzmirgaz çalışanları, yarışmacılar ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Ödül töreninde yarışmanın birincisi Melih Bakır’a 5.000 lira, ikinci Müge Yorgancıoğlu’na 2.500 lira, üçüncü Türkan Ülker’e 1.250 lira para ödülü verilirken, mansiyona hak kazanan Hakan Kuyumcu, Şeref Artagan ve Ayşe Temizel ise dijital fotoğraf makinesiyle ödüllendirildi.

Sergilenmeye layık görülen 30 eserin sahiplerine ise katılım sertifikası verildi. Ödül alan ve sergilenmeye layık görülen eserler, İzmir Ticaret Odası ve çeşitli alış veriş merkezlerinin sergi salonunda sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

izmirde-doga-ve-yasam-fotograf-yarismasi-sonuclandi

1. Melih Bakır

“İzmir’de Doğa ve Yaşam” Fotoğraf Yarışması Sonuçları

  • Melih Bakır Birinci
  • Müge Yorgancıoğlu İkinci
  • Türkan Ülker Üçüncü
  • Hakan Kuyumcu Mansiyon
  • Şeref Artagan Mansiyon
  • Ayşe Temizel Mansiyon

Dereceye giren tüm fotoğraflara buradan bakılabilir.

Hem profesyonel hem de amatör fotoğrafçıların katılımına açık olan bu fotoğraf yarışmalarının sonuçlarını ise yine Türk Nikon üzerindeki “Yarışma Sonucu” sayfasından ulaşabilmektesiniz.

Daha geniş bir kitleye duyurmak istediğiniz her türlü fotoğraf etkinliği için Türk Nikon iletişim sayfasını ya da info [at] fotopedi.org eposta adresini kullanabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın