Kameranız için Tek Bir Lens Seçme Hakkınız Olsa, Hangi Tür Lensi Seçerdiniz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçtiğimiz hafta Kameranız için Tek Bir Lens Seçme Hakkınız Olsa, Hangi Tür Lensi Seçerdiniz? diye sormuştuk. Sorduğumuz sorular arasında zoom Lens, prime Lens, geniş açı lens, kit Lens, makro lens gibi seçenekler mevcuttu.

Kameranız için Tek Bir Lens Seçme Hakkınız Olsa, Hangi Tür Lensi Seçerdiniz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçtiğimiz hafta “Kameranız için Tek Bir Lens Seçme Hakkınız Olsa, Hangi Tür Lensi Seçerdiniz?” anket sorusuna karşılık sizden beklediğimiz cevaplar aşağıdaki gibi sıralanmıştı.

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı ve cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından grafik olarak sunuyoruz.

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 472 kişiden 163‘ü kamerası için tek bir lens seçme hakkını zoom lens olarak değerlendirmiş. Prime lens tercih ederim diyen 102 kişiye karşılık geniş açı lens terchi edeceğini belirten 90 kişi olmuş.  Makro ve kit lensler ise hemen hemen aynı sayılara ulaşmışlar.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

2 comments on “Kameranız için Tek Bir Lens Seçme Hakkınız Olsa, Hangi Tür Lensi Seçerdiniz?

  1. Avatar for Alper Orus

    bladeheart

    bir anlamda mecburen zoom lens. oda herhalde 18-200 Nikkor olurdu

Cevap Yazın