Karşıyaka Foto Maraton Yarışma Sonuçları

Fotoğraf sanatını desteklemek ve Karşıyaka’nın güzelliklerini fotoğraflarla da ortaya çıkarmak isteyen Karşıyaka Belediyesi, “Foto Maraton” yarışması düzenledi.

Karşıyaka Belediyesi tarafından 16 – 19 Ekim tarihlerinde arasında gerçekleştirilen Karşıyaka Foto Maratonu’nda kentin tarihi ve kültürel yapısı, günlük yaşantısı ve doğal güzellikleri fotoğraf karelerine yansıtıldı. Hem yurt içi hem de yurt dışından, amatör ya da profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmanın sonuçlarını aşağıda görebilirsiniz.

Festival süresince devam eden Foto Maraton’ da dereceye giren fotoğraflar belirlendi ve Karşıyaka Foto Maraton yarışması sonuçlandı. Buna göre 1.lik ödülü Uğur Atik, 2.lik ödülü Aynur Ekiz, 3.lük ödülü Ali Kaymak ve Karşıyaka Belediyesi Özel Ödülü Levent Çanakkalelioğlu’na gitti.

Karşıyaka Belediyesi “Foto Maraton” Yarışma Sonuçları

Karşıyaka Belediyesi “Foto Maraton” Yarışması Sonuçları 01

1.lik ödülü Uğur Atik

Karşıyaka Belediyesi “Foto Maraton” Yarışması Sonuçları 02

2.lik ödülü Aynur Ekiz

Karşıyaka Belediyesi “Foto Maraton” Yarışması Sonuçları 03

3.lük ödülü Ali Kaymak

Karşıyaka Belediyesi “Foto Maraton” Yarışması Sonuçları 04

Karşıyaka Belediyesi Özel Ödülü Levent Çanakkalelioğlu

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın