Kötü Çektiğinizi Düşündüğünüz Fotoğrafları Siliyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta kötü çektiğinizi düşündüğünüz fotoğraflarınızı siliyor musunuz? diye sormuştuk. Bazen DSLR kameramızla ya da elimizdeki kompakt makineyle çektiğimiz fotoğraflar istediğimiz gibi çıkmamıştır. Bunun farkına bazen bu fotoğrafları bilgisayara attığımız zaman varırız bazen de LCD panelden ön izleme yaptığımızda…

Peki siz kötü çektiğinizi düşündüğünüz fotoğraflarınızı siliyor musunuz?

Kötü Çektiğinizi Düşündüğünüz Fotoğrafları Siliyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçtiğimiz hafta  “Kötü Çektiğinizi Düşündüğünüz Fotoğrafları Siliyor musunuz?” anket sorusuna karşılık sizden beklediğimiz cevaplar aşağıdaki gibi sıralanmıştı.

  • Bilgisayarda baktıktan sonra siliyorum.
  • LCD panelden bakıp siliyorum.
  • Çektiğim tüm fotoğrafları saklıyorum.
Hafta boyunca Türk Nikon anasayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı ve cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından grafik olarak sunuyoruz.

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 181 kişiden 95’i bilgisayarda baktıktan sonra fotoğraflarını sildiğini belirtirken, 45 kişi henüz bilgisayara atmadan LCD panelden bakıp sildiğini belirtmiş. Anketimize katılan 41 kişi ise çektiği fotoğrafların hepsini sakladığını belirtmiş.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın