Leica SL2-S Tam Kare Aynasız Tanıtıldı, Özellikleri, Fiyatı ve Videolar

Leica SL2-S tam kare aynasız fotoğraf makinesi tanıtıldı. İlk bakışta yeni Leica SL2-S daha erişilebilir, video odaklı bir SL2. İşte Leica SL2-S özellikleri, fiyatı, çekilmiş örnek fotoğraflar ve tanıtım videolarına ilişkin tüm detayları bulabilirsiniz.

Yeni Leica SL2-S, şirketin L-montaja (bayonet) sahip üçüncü tam kare ve şimdiye kadar ki en video odaklı kamerası. 24MP sensör kullanan SL2-S, dahili bir SD karta veya harici olarak bir kayıt cihazına 10 bitlik çekim yapma seçeneğinin yanı sıra, kayıt süresinde sınırlama olmaksızın yüksek hızda örneklenmiş (yani çok ayrıntılı) 4K/30p çekim imkanı sunuyor.

Leica SL2-S’nin merkezinde, 24 megapiksel çözünürlüğe sahip, yeni geliştirilmiş arkadan aydınlatmalı CMOS full frame görüntü sensörü yer alıyor. Sensör tarafından toplanan veriler, 4GB tampon bellek ile birlikte kameranın Maestro-III işlemcisi tarafından hızla işlenir. Bu, ilk kez saniyede 9 kareye kadar sonsuz sürekli çekime olanak tanır; burada JPEG formatındaki seri çekim uzunluğu yalnızca kameranın çift UHS-II kart yuvalarındaki hafıza kartlarının kapasitesi ile sınırlıdır.

Leica SL2-S, daha yavaş enstantane hızları seçerek daha keskin sonuçlar veren sabit bir çekim için gövdeye monte edilen herhangi bir Leica lens ile kullanılmak üzere oldukça verimli, çok eksenli bir görüntü sabitleme sağlayan stabilize bir sensöre sahiptir. Bu sensör kaydırma teknolojisi, aynı zamanda, sekiz çekimi otomatik olarak 96 megapiksellik dört kat çözünürlüğe sahip tek bir görüntüde birleştirerek çoklu çekim yakalamaya da olanak tanır. Hızlı otomatik odaklama ve gövdede görüntü sabitleme ile birlikte ISO 100.000’e kadar yüksek hassasiyet, fotoğrafçıların her türlü ortamda ve hatta en loş ışıkta bile mükemmel görüntüler yakalamasını sağlar.

Yazının devamında Leica SL2-S özellikleri, satış fiyatı ve tanıtım videolarına ilişkin detayları bulabilirsiniz.

Leica SL2-S Temel Özellikler:

  • Yeni 24 MP CMOS-BSI tam kare sensör
  • 25 fps elektronik deklanşör (DNG), 9 fps mekanik deklanşör
  • 4 GB dahili tampon bellek
  • ISO 100.000’e kadar dahili ISO
  • 96MP’ye kadar Multishot Modu
  • 30p 10bit 4: 2: 2 / C4k’de 30p10bit 4: 2: 2 (dahili) ve 60p 10bit 4: 2: 2 / C4k’de 60p 10bit 4: 2: 2’de (HDMI ile) 4K ile video kaydı
  • Benzersiz Leica L-Log ve 2 entegre görüntüleme LUT (EVF/LCD monitör veya HDMI görüntüleme monitörü için)
  • 29 dakikalık sınır olmaksızın sonsuz çekim
  • Bağlı çekim dahil Capture One 21’de tam destek
  • Almanya’da üretilmiştir: İşlenmiş alüminyum üst kapak ve alt plaka
  • Eşsiz ve kolay kullanım diyoptri ayarına sahip 5,76 MP EyeRes vizör
  • IP54 koruması ve garantili -10 ° Santigrat minimum çalışma sıcaklığı

Leica SL2-S Satış Fiyatı

Leica SL2-S, suya karşı dayanıklı ve yerleşik OLED elektronik vizör ile üst bilgi ekranına sahip. Leica SL2-S satış fiyatı 4.895 dolar seviyesinde yer alıyor.

Leica SL2-S Tanıtım Videoları

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın