Ne Kadar Sıklıkla Fotoğraf Çekiyorsunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta sizlere ne kadar sıklıkla fotoğraf çekiyorsunuz diye sormuştuk. Ya da bir başka deyişle fotoğraf çekmek için dışarıya ne kadar sıklıkla çıkıyorsunuz ve fotoğraf çekmeye ne kadar vakit ayırıyorsunuz diye öğrenmek istemiştik.

Ne Kadar Sıklıkla Fotoğraf Çekiyorsunuz? anketinin şıkları ise aşağıdaki gibi sıralanmıştı. Hafta için gelen tepkilere göre oy kullanırken uzun süre kullanmadığımız kameralara sık sık manidar bakışlar atılmış ve anket biraz da amacına ulaşarak kış aylarında da vakit yaratarak kameramızı elimize almamız gerektiğini hatırlatmış 🙂

Ne Kadar Sıklıkla Fotoğraf Çekiyorsunuz?

  • Her Gün
  • Haftada 3-5 gün
  • Haftada Bir
  • Ayda bir veya iki kez
  • Yılda birkaç kez

Türk Nikon anasayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı oldukça yüksek oldu ve cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından grafik olarak sunuyoruz.

 

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 297 kişiden 96’sı haftada 3-5 gün gibi oldukça tatminkar bir süreyle fotoğraf çekmeye çıktığını belirtirken, yine benzer rakamlarda 91 kişi her gün fotoğraf çektiğini belirtmiş. 54 kişi haftada bir fotoğraf çekmeye çıkabildiğini belirtirken, maalesef 42 kişi ayda bir iki kez, 14 kişiyse yılda birkaç kez çıkabildiği belirtmiş.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

image credits by bluebaystudio

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın