Nikon 1 18.5mm f/1.8 Aynasız Lens Photokina’da Duyurulabilir

Dünyanın 1 numaralı fotoğraf etkinliği kabul edilen Photokina fuarı, bu sene 18-23 Eylül 2012tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleştirilecek. Her iki yılda bir düzenlenen Photokina fuarı öncesinde Nikon, hem geçirdiği müthiş değişimin yansıması hem de yeni ürünlerini tanıtarak bu seneki Photokina fuarının kalbi olacak.

Nikon D600 için geri sayım başladı ve Photokina’nın yıldızı olmasını beklediğimiz bu giriş seviyesi FX format DSLR fotoğraf makinesine ek olarak Nikon, aynasız serisi olan Nikon 1 modellerine yönelik yeni bir lensini Photokina’da sunmayı düşünüyor.

Bir adet aspherical elemente sahip olacak Nikon 1 18.5mm f/1.8 aynasız lens için 50mm’e eşdeğer ve f/1.8 gibi diyafram ile sunulması bekleniyor.

Photokina 2012′ ile ilgili tüm haberleri Türk Nikon üzerinde özel bir sayfada toplamaya başladık. Diğer tüm Nikon D600 ve Photokina haberleri için Photokina 2012 sayfamıza bakabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın