Nikon Bu Sene “I AM LIFE” Temasıyla Photokina’nın Kalbi Olacak

2012 yılı başından itibaren sizlere Nikon’un Türkiye’deki sesi ve kalbi olarak en güncel Nikon haberlerini ve yeni ürün duyurularını yapmaya çalıştık. Nikon’un 2012 yılı politikasını ve yaşadığı değişimi ise sizlere “Nikon’a sanki sihirli bir el değdi” yazısıyla ifade etmeye çalıştık.

Dünyanın 1 numaralı fotoğraf etkinliği kabul edilen Photokina fuarı, bu sene 18-23 Eylül 2012 tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleştirilecek. Her iki yılda bir düzenlenen Photokina fuarı öncesinde Nikon, hem geçirdiği müthiş değişimin yansıması hem de yeni ürünlerini tanıtarak bu seneki Photokina fuarının kalbi olacak.

Evet yanlış duymadınız. Hani Nikon’a sanki sihirli bir el değdi demiştik ya… Bunu doğrular nitelikte Nikon standında dev bir interaktif multimedya kalp olacağını duyuran Nikon Avrupa Başkanı Takami Tsuchadi, 2010 yılında “I AM Photokina” olarak boy gösteren Nikon’un bu sene interaktif bir stand ile beraber ilham verici sunumlar, filmler ve görsellerle Photokina içerisindeki yerini bir adım daha ileriye taşımak istediğini belirtiyor.

I AM LIFE temasıyla Photokina’da yer alacak Nikon, yeni DSLR kameralar, objektifler, yeni coolpix modelleriyle birlikte yeni aynasız kameralar duyurarak fuarda tüm gözleri üzerine çekmeyi planlıyor. Özellikle 13 Eylül’de yani Photokina’nın başlangıcından sadece birkaç gün önce duyurulması beklenen yeni giriş seviyesi FX format kamera Nikon D600, büyük heyecan ile beklenti oluştururken, yeni duyurulan Coolpix’lerin amiral gemisi Nikon Coolpix P7700, dünyanın ilk Android sistemli kompakt kamerası S800C ve en küçük fotoğraf makinesi Nikon Coolpix S01 ile tam bir fotoğraf şöleninin bizi beklediğini söyleyebiliriz.

Nikon, Photokina etkinliği için bir Facebook sayfasını şimdiden oluşturmuş. NikonPhotokina üzerinden İngilizce ve Almanca olarak takip edilebilecek bu sayfa interaktif bir şekilde Photokina’yı bizlere aktarıyor olacak. Ve elbette Nikon’un Türkiye’deki sesi Türk Nikon olarak bizler Photokina süresince sizlere tam bir canlı yayın heyecanı yaşatıyor olacağız.

Bizi izlemeye devam edin.

Nikon “I AM LIFE”

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın