Nikon 1 J3 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon kameralara ait Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını sunmaya devam ediyoruz. Nikon kameralarımızı daha iyi tanımak ve böylece onları daha verimli kullanmak için oluşturulmuş olan bu yardımcı kılavuzlar makinemizi kullanmaya başlamadan önce mutlaka okumamız gereken kitapçıklardır. İnanın kullanıma ilişkin aklınıza gelen birçok sorunun cevabı bu sayfalarca hazırlanmış kitapçıklarda bulunmaktadır. Kullanıcı olarak tek yapmanız gereken okuduklarınızı bir yandan uygulamak olacaktır.

Nikon kullanım kılavuzları serimizde bugün, Nikon’un 2013 yılı başında CES etkinliğinde duyurduğu aynasız yeni kameralarından biri olan Nikon 1 J3 ile devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi öncesinde Nikon 1 J3′ün özelliklerini kısaca hatırlayalım.

Nikon 1 J3 Özellikleri

Nikon 1 J2′nin devamı niteliğinde duyurulan Nikon 1 J3 14.2 megapiksel çözünürlüğe 15 fps çekim hızına sahiptir.

  • 14.2 megapiksel CX (1″ boyutlu) CMOS sensör
  • 4608 x 3072 görüntü boyutu ve 2.7x kırpma faktörü
  • Önceki Nikon 1 aynasız kamera modelleri gibi sert metalik gövde yapısı
  • 135 odak noktasında çok hızlı ve doğru odaklama edinimi için hem kontrast hem faz tespit sistemleri ile iyi bir şekilde alınan Hybrid AF
  • 3.0-inç 921k noktalı LCD ekran
  • 30sn-1/16000s enstantane hızı aralığı
  • 15fps çekim hızı
  • Süper yavaş çekimde oynatma için 320×120 çözünürlükte saniyede kayıt başına maksimum 1200 kare ile 1080p/60 video desteği.

Nikon 1 J3 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon’un Avrupa destek sitesi tarafından Nikon Coolpix S2700 Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzları yayınladı. Bu her iki dildeki kullanım kılavuzuna tüm Nikon ürünleri için özel hazırlamış olduğumuz “Nikon Kullanım Kılavuzları” sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

 

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın