Nikon 1 V1 İçin Yazılım Güncellemesi Duyuruldu [Nikon 1 V1 Firmware 1.21]

Nikon, yeni nesil aynasız digital kamerası Nikon 1 V1 için önemli bir yazılımsal problemi ortadan kaldırmak adına yeni bir firmware duyurdu. Nikon tarafından bu yazılımın versiyonu A:1.21/B:1.21 diye ifade ediliyor. Yeni güncelleme ile Nikon 1 V1’e lens takıldıktan sonra makine açıldığında, elektronik vizör (electronic viewfinder) veya LCD ekranda meydana gelen hareket problemi düzeltilmiş. 

Nikon-1-V1

Nikon kameranızın firmware güncellemesini nasıl yapacaksınız?

Yüklemek için öncelikle makinenizin mevcut yazılım versiyonunun ne olduğuna bakmanız gerekiyor. Öğrenmek için sırasıyla; kameranızı açın, menü’den setup menüye girin, firmware versiyon adımından yüklü olan yazılımınızın sürümünü öğrenin. Burada A ve B kamera için sürümleri, L objektif, S ise flaş ünitesi için sürümü göstermektedir.

Güncelleme için öncelikle bataryanızın tam dolu olduğuna mutlaka emin olun ardından aşağıdaki bilgisayarınıza özel linkte yer alan dosyaları indirin. Ardından biçimlendirmiş olduğunuz hafıza kartınıza indirmiş olduğunuz . EXE uzantılı dosyayı indirdikten sonra çıkan V1_0121.bin dosyasını kopyalayınız. Ardından makinenize takarak kurulum menüsündeki adımları izleyiniz.

Nikon 1 V1 Firmware Güncellemesi A:1.21/B:1.21 İndirme Linkleri

Windows

Macintosh

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın