Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR ve NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S Lensler

Nikon, iki yeni profesyonel telefoto zoom lensini CES 2020 etkinliğinde tanıttı. Bu lensler sırasıyla DSLR fotoğraf makineleri için AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR ve Nikon Z serisi aynasız fotoğraf makineleri için NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S.

Olağanüstü çözünürlük gücüne ve AF performansına sahip AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR size spor ve dış mekan çekimlerinde kolaylık sağlar. Hızlı, tam kare NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S ise Nikon aynasız fotoğraf makinesi lensler üçlemesinin piyasaya sunulacak olan ikinci objektifidir. İster spor ister etkinlik veya röportaj çekiminde olun, bu S-Line telefoto zoom objektif durağan görüntülerde ve videolarda tüm detayları yakalar.

Optik performansı konusunda bir adım öne çıkan bu profesyonel sınıf objektiflerin her ikisi de renk sapmasıyla başa çıkmak için ED cam merceğin yanı sıra, Nikon’un yeni SR cam merceğini kullanır. Bunun sonucunda, renk bozulması büyük ölçüde azaltılır ve kontrol edilmesi zor olan mavi ışık (kısa dalga boyu spektrumu) tümüyle telafi edilir. Her zamankinden daha keskin ve olağanüstü kontrastlı görüntüler elde edersiniz.

AF-S NIKKOR 120-300MM F/2.8E FL ED SR VR

Profesyonel F objektif yuvalı telefoto zoom objektif. Kararlı f/2,8 maksimum diyafram açıklığı ile çok yönlü kullanım sağlayan 120 – 300 mm odak uzaklığı aralığına sahiptir.
Akıcı ve hassas AF. Bir prime objektifinkine eşdeğer performansı, hızlı veya düzensiz şekilde hareket eden konuların hızına ayak uydurur. Elektromanyetik diyafram, yüksek kare hızlarında hassas pozlamalar sağlar.
Gelişmiş optik tasarım. Nikon’un ED cam merceği ve SR cam merceğinin yanı sıra, ARNEO ve Nano Kristal kaplamaları da barındıran 19 grupta 25 eleman. Renk sapmaları, koma, gölgelenme ve parlamaya tümüyle karşı koyar.
Tam kararlı VR. Nikon’un Titreşim Azaltma (VR) teknolojisi, bir teleobjektif dönüştürücü etkinleştirildiğinde bile size dörtlü duraklama avantajı sunar.
Ünlü Nikon ergonomisi. Atanabilir işlev düğmeleri, yatay ve dikey yönlendirmeler arasında yumuşak geçişler ve daha fazlası.
Entegre tripod ayağı. Optimum denge ve daha kolay taşıma için objektifin ön tarafına gelecek şekilde konumlandırılmıştır.
Sağlam yapı. Dayanıklı yapısı ve kapsamlı yalıtımı, bu objektifi her türlü hava koşulunda yarış pisti şartlarına hazırlıklı kılar.

NIKKOR Z 70-200MM F/2.8 VR S

Profesyonel sınıf Z objektif yuvalı telefoto zoom objektif. Kararlı f/2,8 maksimum diyafram açıklığı ile çok yönlü kullanım sağlayan 70 – 200 mm odak uzaklığı aralığına sahiptir.
Üstün performans. Çerçeve alanının tamamında olağanüstü keskinlik ve kontrast sunar. Akıcı, hızlı ve sessiz şekilde netlemeyi mümkün kılar.
Gelişmiş optik tasarım. Nikon’un ED cam merceği ve SR cam merceğinin yanı sıra, yansıma önleyici ARNEO ve Nano Kristal kaplamaları da barındıran 15 grupta 17 eleman. Renk sapmaları, koma, gölgelenme ve parlamaya tümüyle karşı koyar.
Videoya hazır. Netleme gürültüsü neredeyse tamamen giderilmiştir ve kararlı diyafram kontrolü sahne boyunca doğal pozlama değişimleri sunar.
OLED objektif bilgi paneli. Diyafram açıklığını, netleme mesafesini, kesin odak uzaklığını, ISO’yu ve alan derinliğini hızlıca ve doğrudan objektif üzerinden onaylayın.
Fn düğmesi. Objektifin Fn düğmesine AF kilidi, ölçüm, basamaklama ve daha fazlasını içeren maksimum 21 farklı işlev atayabilirsiniz.
Performans canavarı: tozdan ve nemden korumaya yönelik kapsamlı yalıtıma sahip sağlam, kompakt yapı.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın