Nikon Coolpix A Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu

DX-format ve APS-C boyutlarında bir sensöre sahip Nikon Coolpix A isimli üst seviye dijital kompakt fotoğraf makinesinin Türkiye satış fiyatı belli oldu.

Nikon’un Coolpix serisine eklediği yeni Coolpix A, serinin yeni amiral gemisi olurken, Nikon’un performans serisi Coolpix modelleriyle giriş seviyesi dijital SLR fotoğraf makineleri arasında bir noktada konumlanarak son kullanıcıyla buluşuyor.

Nikon Coolpix A satış fiyatı resmi duyurusu sonrası $1,096.95 olarak listelenmişti. Aksesuar olarak Nikon DF-CP1 optik vizör satış fiyatı $449.96 ve parasoley ile lens filtrelerini bağlamak için satılacak adaptör halkası satış fiyatı ise $129.96 olarak belirlenmişti. Eğer bu aksesuarları da alırsanız Nikon Coolpix A dijital kompakt fotoğraf makinesinin fiyatı $1,676.87 oluyordu.

Nikon-Coolpix-A-SB-400-flash

Nikon Coolpix A Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu

Nikon Coolpix A dijital kompakt fotoğraf makinesinin Türkiye satış fiyatı belli oldu. Buna göre üst seviye fotoğraf makinesi 3599 TL  kdv dahil olarak satışa sunulacak.

Nikon Coolpix A, 16.2 megapiksel CMOS sensöre sahip ve keskin fotoğraf çekebilmek için dahili olarak kullanılan optik low-pass filtresini kaldırılmış olarak geliyor. Nikon Coolpix A görüntü işlemci olarak EXPEED 2 kullanıyor. Detaylı bilgi için aşağıdaki yazılarımıza bakabilirsiniz.

Nikon Coolpix A resmi duyurusuNikon Coolpix A ile çekilmiş fotoğraflarıNikon Coolpix A Dijital Kompakt Fotoğraf Makinesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler,

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın